13 oktober opening Kerst

13 oktober opening Kerst

Vanaf zaterdag 13 oktober is tuincentrum GroenRijk Middelburg helemaal klaar voor de Kerst! U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons tuincentrum en de laatste trends rondom de Kerst te bewonderen. Wij hebben echt alles in huis om uw Kerstdagen zo knus, gezellig en sfeervol te maken. Op zoek naar bijvoorbeeld de perfecte kerstboom? GroenRijk Middelburg heeft het voor u!

Ons assortiment is erg breed en wij hebben zeker voor ieder wat wils. Wat dacht u van kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting en natuurlijk kerstversiering, zoals onder meer kerstballen, kerstslingers en kerstpieken. Houd u van uitbundige kerstdecoratie of juist wat meer ingetogen? Ons assortiment is erg breed en wij zijn daarom trots dat we bekende merken zoals Lemax, Bolsius, Blackbox en Kaemingk in ons assortiment hebben. 

Heeft u kerst tips nodig of wilt u gewoon advies? Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Tuincentrum GroenRijk Middelbug is iedere zondag geopend en gevestigd op woonboulevard de Mortiere in Middelburg. Er is ruime gelegenheid om te parkeren. Bekijk onze openingstijden en we zien u graag in ons tuincentrum!