Vuurwerk

            

Om het nieuwe jaar knallend in te luiden kunt u genieten van het vuurwerk van anderen, maar het is veel leuker en spannender om zelf vuurwerk af te steken! Bij ons tuincentrum GroenRijk Middelburg kunt u tijdens de drie dagen voor oud en nieuw terecht voor knalvuurwerk, siervuurwerk en kindervuurwerk. Gaat u voor indrukwekkende cakeboxen en de kleurrijke fonteinen van bijvoorbeeld Zena of voor de ouderwetse astronauten? Voor de kleintjes hebben wij onder andere sterretjes, knalerwten en knetterballen. In onze webshop kunt u uw vuurwerk alvast bestellen, zodat u het vuurwerk tijdens de drie verkoopdagen voor ‘Oud & Nieuw’ direct af kan halen. 

Vuurwerkassortiment GroenRijk Middelburg

Woon u in de buurt van Vlissingen of Goes? In de webshop van Zena en van Vuurwerkplanet kunt u ons gehele assortiment bekijken, uitzoeken en via de webshop meteen bestellen. Het is slim om het vuurwerk op tijd te bestellen, zodat u zeker bent van een compleet aanbod aan vuurwerk. Ieder jaar nemen wij een kijkje bij onze vaste vuurwerkleverancier om het mooiste vuurwerk uit te zoeken om een groot assortiment legaal vuurwerk samen te stellen. Ons assortiment bestaat uit producten die passen bij ieders wens. Ons assortiment bestaat uit:

 • Cakeboxen
 • Fonteinen
 • Grondvuurwerk
 • Knalvuurwerk
 • Single Shots
 • Vuurpijlen
 • Categorie 1 vuurwerk
 • Compound vuurwerk
 • Complete vuurwerkpakketten

Vuurwerk online bestellen bij GroenRijk Middelburg

Het is nu al mogelijk om uw vuurwerk online te bestellen in onze vuurwerk webshops. Ook dit jaar verkopen wij weer de gehele collectie van Zena vuurwerk in ons tuincentrum. Voor het Zena vuurwerk is een aparte Zena webshop geopend, naast de reguliere vuurwerkshop van Vuurwerkplanet.

Afhalen vuurwerk

Bestelt u vuurwerk in één van onze webshops? Dan kunt u dit ophalen in ons tuincentrum in Middelburg op een door u gekozen tijdstip. Ons snelle vuurwerkteam zal voor u klaarstaan tijdens de afhaal dagen. Tijdens het wachten kunt u genieten van een hapje en een drankje. Op de volgende dagen start de losse verkoop van het vuurwerk en kunnen bestellingen afgehaald worden:

 • Vrijdag 28 december tussen 10.00 en 21.00 uur
 • Zaterdag 29 december tussen 10.00 en 18.00 uur
 • Maandag 31 december tussen 10.00 en 18.00 uur (webshop bestellingen kunt u die dag tot 14.00 uur afhalen)

LET OP! Er geldt op zondag een bepaalde winkeltijdenwet tijdens de verkoopdagen voor het vuurwerk. De overheid heeft besloten dat er op zondag 30 december géén vuurwerk mag worden verkocht of afgehaald. Zondag 30 december verkopen wij daarom alleen Categorie 1 vuurwerk, oftewel kindervuurwerk.

Vuurwerk kopen in de buurt van Vlissingen

Het mooiste vuurwerk koopt u natuurlijk in het Zeeuwse Middelburg. Kom langs in ons tuincentrum, bekijk het assortiment en bestel uw favoriete vuurwerk. Knallend het nieuwe jaar in! U kunt voor de deur gratis parkeren. Bekijk de openingstijden van GroenRijk Middelburg en dan zien we u hopelijk snel in ons tuincentrum.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment