Kerst

Op zoek naar kerst artikelen en woont u in de buurt van Vlissingen en Goes? Kom dan eens langs bij tuincentrum GroenRijk Middelburg! Ons tuincentrum heeft vanaf zaterdag 13 oktober een groot kerst assortiment voor u gepresenteerd. U kunt bij ons genieten van de gezellige kerstsfeer en natuurlijk inspiratie opdoen voor het versieren van uw huis en tuin. Wij hebben alles om die gezellige kerstsfeer te kunnen creeëren: kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting.

Of u nu op zoek bent naar een heerlijk ruikende Nordmann of toch kiest voor een kunstkerstboom. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van deze keuze. Wist u trouwens dat wanneer u een kerstboom bij ons koopt, dat wij u kunnen helpen met het inladen van de kerstboom? Dat is een service van ons. Handig toch?

Kortom, kom gezellig kerstshoppen in ons prachtige tuincentrum! Wij zijn iedere zondag geopend en er is voldoende gelegenheid om te parkeren. Wij zijn namelijk gevestigd bij woonboulevard de Moriere. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u graag in ons tuincentrum!