Kerstbomen

Woont u in de buurt van Vlissingen en bent u op zoek naar dé perfecte kerstboom? Dan bent u bij GroenRijk Middelburg op het goede adres! Een echte kerstboom brengt natuurlijk die echte kerstsfeer met zich mee. Wij verkopen in ons tuincentrum allerlei soorten en maten kerstbomen. Wilt u een kerstboom met of zonder kluit? We hebben een ruim assortiment, dus er zit vast en zeker een perfecte boom voor u tussen. 

Onze kerstbomen

Ook dit jaar is de keuze ruim wat betreft onze kerstbomen. Zo verkopen wij natuurlijk de welbekende Nordmann en bijvoorbeeld ook de Servische spar. Maar dit is niet alles. In ons tuincentrum GroenRijk Middelburg kunt u zelf het assortiment komen bekijken. Welke kerstboom staat het beste in uw huis? Een grote kerstboom, kleine kerstboom, brede kerstboom, smalle kerstboom. Kortom, ons tuincentrum heeft kerstbomen in verschillende soorten en maten.

Wij bieden u tijdens de kerstperiode een stukje extra service. Buiten staat namelijk een tent waar onze medewerkers de kerstboom voor u kunnen verpakken. Daarnaast helpen ze u graag bij het inladen van uw kerstboom. Dat scheelt weer!

 

Koop de mooiste kerstbomen bij GroenRijk Middelburg!

Onderhoud van onze kerstbomen

Staat de kerstboom dan eindelijk versierd en wel in huis? Dan moet u niet vergeten om de kerstboom goed te onderhouden. Des te langer heeft u plezier van uw (groene) kerstboom. Het is eigenlijk heel simpel: een kerstboom heeft water nodig. Het is erg belangrijk dat de boom niet uitdroogt. Een tip van ons: zet de kerstboom niet te dicht bij een verwarming of andere warmtebron. Dit zorgt er namelijk voor dat de naalden anders snel bruin worden en uiteindelijk uitvallen. Dat is natuurlijk zonde! 

Kerstboom kopen bij GroenRijk Middelburg

Dus wilt u een kerstboom kopen in de buurt van Vlissingen? Dan bent u bij GroenRijk Middelburg aan het goede adres. Kom langs en laat u verrassen en inspireren door ons assortiment. Heeft u trouwens nog kerstversiering of kerstverlichting nodig? Dan kunt u meteen een kijkje nemen bij al onze andere kerstartikelen. Tevens zijn wij ook op zondag geopend. Bekijk onze openingstijden. Onze medewerkers verwelkomen u graag in ons filiaal. Laat de Kerst maar komen!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst