Barbecues

Ben je opzoek naar een barbecue? Groot gelijk, want het is heerlijk om buiten te eten. Of heb je juist een accessoire nodig om je BBQ compleet te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom langs in ons tuincentrum, want GroenRijk Middelburg heeft alles op het gebied van barbecues in huis. 

 

Ons assortiment

Op onze barbecueafdeling vind je een compleet assortiment Weber BBQ’s en accessoires, de nieuwste Borretti BBQ modellen, de multifunctionele Cobb barbecues en bijpassende accessoires. Nieuw op onze barbecue afdeling zijn de producten van The Bastard. Houtskoolbarbecues, gasbarbecues of elektrische barbecues ze staan allemaal op onze afdeling. 

 

  • Houtskoolbarbecue
  • Gasbarbecue
  • Elektrische barbecue
  • Barbecue-accessoires

 

Laat u adviseren

Welke BBQ past het best bij u? Een barbecue die gemakkelijk mee te nemen is op vakantie, een complete buitenkeuken voor in de tuin of juist een mooie tussenmaat? Bekijk ons assortiment in ons tuincentrum! Wij vertellen u graag meer over onze barbecues. 
 

Ons adres

Ons tuincentrum bevind zich op de woonboulevard De Mortiere in Middelburg. Wij zijn goed bereikbaar en bieden een ruime parkeergelegenheid. Voor route en adres klik hier