Vandaag geopend van 10:00 t/m 21:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Fleurop Middelburg

Bij Fleurop bent u altijd verzekerd van verse bloemen. Zo heeft u op alle boeketten een 7 dagen vaas garantie. Lees de voorwaarden hiervan op onze site. In ons tuincentrum te Middelburg kunt u uw Fleurop boeket laten samenstellen en thuis laten bezorgen of u kunt ervoor kiezen om uw boeket op te halen in GroenRijk Middelburg.

Fleurop bloemen bestellen bij GroenRijk Middelburg

Verschillende soorten Fleurop bloemen in Middelburg

U kunt een boeket laten samenstellen op kleur, op soort of voor een speciale gelegenheid. U wordt direct naar onze webshop geleid. Wij hebben in ons assortiment:

Voor elke gelegenheid is er een bloemetje. Daarom heeft u met de boeketten van Fleurop ook volop de keuze uit verschillende bloemen en boeketten. Deze zijn met zorg samengesteld in ons tuincentrum te Middelburg. Daarnaast kunt u de boeketten en bloemen van Fleurop op elk gewenst adres in Middelburg en omgeving laten bezorgen. U kunt zelfs een bloemetje opsturen naar het buitenland. Lees meer over boeketten bezorgen in het buitenland.

Neem contact op met GroenRijk

Heeft u nog vragen over de bloemen en boeketten van Fleurop of wilt u meer informatie over de bezorging? Neem dan contact met ons op of kom langs in ons tuincentrum in Middelburg, wij helpen u graag verder! Bekijk onze openingstijden en adresgegevens. Ook voor een routebeschrijving kunt u hier terecht.