KiKa Kerstballen

KiKa Kerstballen

Wilt u deze kerst uw kerstboom met een doel versieren? Kom dan langs in ons tuincentrum GroenRijk Middelburg voor de KiKa Kerstballen. De KiKa Kerstballen zijn vanaf begin november te koop en u steunt daarmee Stichting Kinderen Kankervrij.

KiKa

Al meer dan 15 jaar vecht Stiching Kinderen Kankervrij (KiKa) tegen kinderkanker. Ruim 550 kinderen in Nederland krijgen kanker. Momenteel geneest 75% van deze kinderen. Dit percentage moet omhoog. Het doel van KiKa is om het percentage te verhogen naar 95%. De stichting verzamelt geld in om onderzoek te doen naar activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens de behandelingen, hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd en meer genezing. KiKa heeft uw financiële steun erg hard nodig. Koop daarom een KiKa Kerstbal en help de stichting met het doen van hun onderzoeken. Deze kerstballenactie is een initiatief van Tuinbranche Nederland, Tuinzaken, Edelman en de stichting Kinderen Kankervrij.

KiKa Kerstballen kopen bij GroenRijk Middelburg

Vier KiKa helden, Femke (10 jaar), Judith (6 jaar), Roos (14 jaar) en Vera (5 jaar), vertaalden hun persoonlijke verhaal in een tekening, die als opdruk op de kerstballen staan. Daarnaast hebben zij zelf een verhaaltje geschreven die ze graag willen delen. De KiKa Kerstballen kosten €4,95 per stuk. Van iedere KiKa Kerstbal gaat €2,50 direct naar de strijd tegen kinderkanker. GroenRijk Middelburg is één van de 160 tuincentra in Nederland die deze kerstbal verkopen. Kom langs, koop een KiKa kerstbal en steun het goede doel!