Groene Speeddate: ontdek de kamerplant die bij u past!

Groene Speeddate: ontdek de kamerplant die bij u past!

Bij GroenRijk Middelburg kunt u op Groene Speeddate! Heeft u altijd al willen weten welke kamerplant het best bij u past? Dan kunt u dat nu testen! Houdt u bijvoorbeeld van een kamerplant die er mooi uit ziet of wilt u liever een kamerplant die gemakkelijk te verzorgen is? Doe de test en kom langs om uw match aan te schaffen in ons tuincentrum in Middelburg! Deze actie geldt tot en met 24 februari.

Groene Speeddate: doe nu de test!

Op de website van GroenRijk kunt u door middel van een gemakkelijke test kijken welke soort kamerplant het best bij u past. U kunt onder verschillende categorieën, zoals uiterlijk, innerlijk en type uw voorkeur aangeven. 15 kamerplanten hebben dan ook een persoonlijk profiel gekregen met de eigenschappen die u in de test kunt aanvinken. Denk dat bijvoorbeeld aan kamerplanten, zoals:

  • Dracaena
  • Spathiphyllum
  • Areca
  • Hedera
  • Ficus
  • Peperomia
  • Cyclaam
  • Orchidee

In ons tuincentrum in Middelburg verkopen wij uiteraard bovenstaande soorten kamerplanten, maar wij hebben nog veel meer andere soorten en varianten in ons assortiment. Voor het meest actuele assortiment verwijzen we u dan ook graag naar onze winkel. Maar u kunt nu in ieder geval op zoek gaan naar de perfecte matchDoe hier de test! 

Pokon plantenvoeding cadeau!

Heeft u overigens al een Groenkaart? Wanneer u in de actieperiode voor minimaal 20 euro aan kamerplanten koopt, krijgt u een fles Pokon plantenvoeding cadeau! Zo kunt u uw match goed verzorgen. Wij willen immers dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw kamerplant. Heeft u nog geen Groenkaart? Geen probleem! Wanneer u tijdens de actieperiode voor minimaal 20 euro aan kamerplant koopt én Groenkaart-houder wordt, ontvangt u als nog de fles Pokon plantenvoeding. In onze vestiging in Middelburg kunt u de Groenkaart aanvragen. Let wel op: deze actie geldt tot en met 24 februari.

Kamerplanten kopen bij GroenRijk Middelburg

Kortom, doe de test en kom snel langs om uw favoriete kamerplant in ons tuincentrum aan te schaffen! Wilt u nog wat meer informatie over de kamerplanten? De medewerkers van GroenRijk Middelburg kunnen u advies en tips geven! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u snel!

Maak hier de test!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Sundaville, de zomer in bloemvorm!

Warmte kust een Sundaville pas echt wakker. Niet voor niets zie je deze plant vanaf april voor het eerst in je tuincentrum. Zodra de buitentemperatuur boven de 12 graden komt, begint de Sundaville uit de maagdenpalmfamilie aan het nieuwe seizoen. Heb jij een mooie plek voor deze tropische verrassing?

 

Sundaville is niet haar enige naam…

Ging er bij Sundaville niet meteen een lichtje branden? Misschien ken je haar als Man...

Lees meer...
Gewone verzorging, buitengewone beloning!

Struikmargriet klinkt Nederlands, maar de herkomst van deze plant ligt in het zonnige zuiden. De Argyranthemum frutescens, ofwel Struikmargriet, komt van de Canarische Eilanden. Met name in Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria ligt haar geboortegrond. Misschien brengt deze fleurige bloeier iedereen daarom al bij de eerste blik in een zomerse stemming!


Struikmargriet: explosie van schoonheid

De struikmargriet mag dan een een...

Lees meer...
De flowerpower van hoornviooltjes

Aan het kleurrijke hoornviooltje (Viola cornuta) kun je gewoon geen hekel hebben. De bloemen fleuren makkelijk een leeg plekje of hoekje op, bloeien lang door en de groene bladeren houden stand tijdens de winter. GroenRijk heeft voor jou alvast hoornviooltjes in een wandhanger geplant zodat je er thuis gelijk van kunt genieten. 


Vrolijk viooltje 

Het hoornviooltje (Viola cornuta) is in het wild te vinden in de Pyreneeën, Alpen...

Lees meer...