Groene Speeddate: ontdek de kamerplant die bij u past!

Groene Speeddate: ontdek de kamerplant die bij u past!

Bij GroenRijk Middelburg kunt u op Groene Speeddate! Heeft u altijd al willen weten welke kamerplant het best bij u past? Dan kunt u dat nu testen! Houdt u bijvoorbeeld van een kamerplant die er mooi uit ziet of wilt u liever een kamerplant die gemakkelijk te verzorgen is? Doe de test en kom langs om uw match aan te schaffen in ons tuincentrum in Middelburg! Deze actie geldt tot en met 24 februari.

Groene Speeddate: doe nu de test!

Op de website van GroenRijk kunt u door middel van een gemakkelijke test kijken welke soort kamerplant het best bij u past. U kunt onder verschillende categorieën, zoals uiterlijk, innerlijk en type uw voorkeur aangeven. 15 kamerplanten hebben dan ook een persoonlijk profiel gekregen met de eigenschappen die u in de test kunt aanvinken. Denk dat bijvoorbeeld aan kamerplanten, zoals:

  • Dracaena
  • Spathiphyllum
  • Areca
  • Hedera
  • Ficus
  • Peperomia
  • Cyclaam
  • Orchidee

In ons tuincentrum in Middelburg verkopen wij uiteraard bovenstaande soorten kamerplanten, maar wij hebben nog veel meer andere soorten en varianten in ons assortiment. Voor het meest actuele assortiment verwijzen we u dan ook graag naar onze winkel. Maar u kunt nu in ieder geval op zoek gaan naar de perfecte matchDoe hier de test! 

Pokon plantenvoeding cadeau!

Heeft u overigens al een Groenkaart? Wanneer u in de actieperiode voor minimaal 20 euro aan kamerplanten koopt, krijgt u een fles Pokon plantenvoeding cadeau! Zo kunt u uw match goed verzorgen. Wij willen immers dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw kamerplant. Heeft u nog geen Groenkaart? Geen probleem! Wanneer u tijdens de actieperiode voor minimaal 20 euro aan kamerplant koopt én Groenkaart-houder wordt, ontvangt u als nog de fles Pokon plantenvoeding. In onze vestiging in Middelburg kunt u de Groenkaart aanvragen. Let wel op: deze actie geldt tot en met 24 februari.

Kamerplanten kopen bij GroenRijk Middelburg

Kortom, doe de test en kom snel langs om uw favoriete kamerplant in ons tuincentrum aan te schaffen! Wilt u nog wat meer informatie over de kamerplanten? De medewerkers van GroenRijk Middelburg kunnen u advies en tips geven! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u snel!

Maak hier de test!