Vandaag geopend van 10:00 t/m 21:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Tuinhout Zeeland

Koop het beste tuinhout van Zeeland bij GroenRijk in MiddelburgBent u opzoek naar tuinhout in de provincie Zeeland? Niets zo veranderlijk als het weer in Nederland. Een sfeervolle overkapping of veranda van het merk Hillhout bijvoorbeeld zorgt ervoor dat u langer en vaker van het buitenleven kunt genieten. Maar ook voor tuinhout als een schutting of tuinafzetting kunt u in ons tuincentrum in Zeeland terecht.

Uitgebreid assortiment tuinhout in Zeeland

Geen tuin is hetzelfde. Daarom hebben wij een breed assortiment tuinhout om uw eigen tuin in Zeeland helemaal naar uw stijl in te richten. Zo hebben wij in ons assortiment bij GroenRijk Middelburg het volgende tuinhout

  • Schermen voor afscheiding met de tuin van de buren voor meer privacy.
  • Palen en planken om uw eigen bloembakken o.i.d. te maken.
  • Pergola's en rolborders voor de sfeer in uw tuin. Bijvoorbeeld om een leuk zitje te creëeren of om klimplanten tegen aan te laten groeien.
  • Staptegels en vlonders voor een comfortabel terras. Deze zijn gemaakt van vurenhout, glad of geprofileerd hout.
  • Accessoires zoals beits om het tuinhout lang mooi te houden of houten speeltoestellen of speelhuisjes voor de kids.

Neem contact op met GroenRijk Middelburg

Als u meer wilt weten over onze tuinhout producten, kom dan naar ons tuincentrum in Zeeland en laat u zich uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden toegespitst op uw woonomgeving. Natuurlijk kunt u als u nog vragen heeft ook contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!