Bloemenwinkel

Op zoek naar mooie bloemen voor op tafel? Of wilt u een boeket laten bezorgen? Het kan allemaal bij GroenRijk Middelburg! Bij ons kunt u langskomen in onze bloemenwinkel 'BloemRijk' of bestel heel gemakkelijk de mooiste boeketten online in onze webshop. U vindt bij ons een ruim assortiment met snijbloemen én u kunt bij ons altijd uw boeket samenstellen met uw favoriete bloemen. Wij hebben in onze bloemenwinkel in Middelburg ook altijd leuke acties met bloemen van het seizoen.

Hoe moeten bloemen verzorgd worden?

Wij hebben in onze bloemenwinkel diverse bloemen van zeer goede kwaliteit. Wij willen dat u thuis natuurlijk ook lang plezier heeft van deze prachtige bloemen. Daarom heeft één van onze bloemisten enkele tips voor u op een rijtje gezet:

  • Een zeer belangrijke tip is om de bloemen schuin af te snijden. Ongeveer twee centimeter is voldoende. Vaak drogen de stelen aan de onderkant uit en wanneer u er een stuk afsnijdt kan het water beter opgenomen worden.
  • Om ervoor te zorgen dat het water minder vuil wordt, is het belangrijk om losse bladeren onderaan de steel te verwijderen. Wanneer de bladeren in het water vallen, gaat het sneller rotten.
  • Het spreekt voorzich, maar toch gaat het niet altijd goed: zorg dat u een schone vaas gebruikt om uw bloemen in te zetten. Is de vaas niet schoon, dan zullen de bacteriën zich snel verspreiden en de bloemen aantasten. 
  • U kunt natuurlijk vazen in allerlei kleuren gebruiken, maar onze voorkeur gaat uit naar een glazen vaas. Waarom? Bij een glazen vaas kunt u goed zien hoeveel water er nog in de vaas zit. Elke 5 dagen kunt u het water verversen om zo troebel water te voorkomen.
  • Gebruik altijd snijbloemenvoeding! Bloemen blijven langer staan wanneer u de voeding zult gebruiken. Daarnaast zult u zien dat de bloemen ook veel mooier gaan bloeien wanneer u snijbloemenvoeding gebruikt.
  • Zet een mooie bos bloemen nooit in de zon of in de tocht. Daar houden ze niet van en de bloemen zullen ook veel sneller verslappen.

Koop of bestel uw bloemen online bij GroenRijk Middelburg

Bruidswerk en rouwarrangementen

Naast de snijbloemen en meeneemboeketten in onze bloemenwinkel kunt u bij ons ook terecht voor bruidswerk en rouwarrangementen. Wij zijn gespecialiseerd in deze arrangementen en geven u graag advies over bijvoorbeeld de samenstelling van de bloemstukken. U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend gesprek waarin u kunt aangeven wat uw voorkeuren zijn. Wij kunnen u tijdens het gesprek allerlei voorbeelden laten zien. Onze bloemisten zijn erg creatief en denken graag met u mee. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 0118-470400.

Bij GroenRijk Middelburg kunt u ook terecht voor prachtig bruidswerk

Bloemen kopen bij GroenRijk Middelburg

Bent u dus op zoek naar een mooi boeket voor uzelf of als cadeau? Of wilt u op de allermooiste dag van uw leven de allermooiste bloemen in het trouwboeket? Loop dan eens onze bloemenwinkel binnen of koop uw bloemen online. Ook wanneer u iets wilt versturen naar een vriend of familielid die verder weg woont, kunnen wij dat regelen met Fleurop. Bij vragen over de bloemen kunt u contact opnemen via de mail: info@middelburg.groenrijk.nl of via telefoonnummer: 0118-470400.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment