Kerst

Op zoek naar kerst artikelen en woont u in de buurt van Vlissingen en Goes? Kom dan eens langs bij tuincentrum GroenRijk Middelburg! Ons tuincentrum heeft vanaf halverwege oktober een groot kerst assortiment voor u gepresenteerd. U kunt bij ons genieten van de gezellige kerstsfeer en natuurlijk inspiratie opdoen voor het versieren van uw huis en tuin. Wij hebben alles om die gezellige kerstsfeer te kunnen creëren: kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting. Of u nu op zoek bent naar een heerlijk ruikende Nordmann of toch kiest voor een kunstkerstboom. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van deze keuze. Wist u trouwens dat wanneer u een kerstboom bij ons koopt, dat wij u kunnen helpen met het inladen van de kerstboom? Dat is een service van ons. Handig toch?

Alles voor de kerstdagen vindt u bij GroenRijk in Middelburg

Maak van de kerstdagen een mooie tijd met familie en vrienden. Maak daarom uw huis gezellig en sfeervol met de kerstartikelen van GroenRijk Middelburg. Wij toveren ieder jaar ons tuincentrum om tot een mooie kerstshow waar u terecht kunt om inspiratie op te doen. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment, staan onze medewerkers voor u klaar. Zij helpen u graag bij het vinden van de mooiste kerstartikelen die bij u passen.

Kerstartikelen kopen bij GroenRijk Middelburg

Kersttrends van 2019

Ieder jaar staan er weer bepaalde kersttrends centraal. Ons assortiment bij GroenRijk Middelburg speelt daar dan ook elk jaar op in. Bij ons vindt u namelijk producten in de mooiste trends en stijlen voor de kerst. Welke kersttrends ziet u onder andere in ons tuincentrum?

  • Ice Adventure: Wat helemaal bij de kerstdagen past, is de winterse stijl. Denk dan aan de kleuren blauw en wit met een sneeuw look. Deze kleuren passen perfect bij elkaar en geeft dat ultieme, winterse gevoel.
  • Red Velvet: Dit thema zorgt voor een ware kleurenexplosie. Bloemen en fluweel gaan heel goed samen en zorgen voor deze winterse trend. De Red Velvet stijl met kleuren zoals goud en paars geven een echt luxueus gevoel.
  • Christmas Rituals: Dit kerstthema is vooral heel stoer, maar ook warm tegelijk. Waarom? Dat komt voornamelijk door de combinatie van zwart, blauw, wit en de hout tinten. Dit alles bij elkaar zorgt voor een warme uitstraling.
  • Crystal Ball: Op zoek naar een echt lief en zoet thema voor de kerst? Kies dan voor Crystal Ball, want hier staan de kleuren goud, wit, roze en parelmoer centraal. Alle kerstdecoratie van dit thema is in zachte kleurtjes met heel veel glitter.
  • Country Christmas: Dit thema is geïnspireerd op een Brits jachthuis. De kleuren die we veel zien, zijn rood, groen en goud. Bij dit thema mag er flink worden uitgepakt met neppe dieren aan de muur en grote, robuuste, gedekte tafels.

Kerstartikelen kopen bij GroenRijk Middelburg

Kerstartikelen kopen bij GroenRijk Middelburg

Kortom, kom gezellig kerstshoppen in ons prachtige tuincentrum! Bij ons kunt u voor alles terecht wat maar met kerst te maken heeft. Wij zijn iedere zondag geopend en er is voldoende gelegenheid om te parkeren. Wij zijn namelijk gevestigd bij woonboulevard de Moriere. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder uw route naar het tuincentrum en dan zien we u graag bij GroenRijk Middelburg.