Kerstbomen

Woont u in de buurt van Vlissingen en bent u op zoek naar dé perfecte kerstboom? Dan bent u bij GroenRijk Middelburg op het goede adres! Een echte kerstboom brengt natuurlijk die echte kerstsfeer met zich mee. Wij verkopen in ons tuincentrum allerlei soorten en maten kerstbomen. Wilt u bijvoorbeeld een kerstboom met of zonder kluit? We hebben een ruim assortiment, dus er zit vast en zeker een perfecte boom voor u tussen. Kom vanaf half oktober bij ons langs voor de kerstshow en vanaf begin december vindt u bij ons een ruim assortiment met kerstbomen.

De kerstbomen bij GroenRijk Middelburg

Ook dit jaar is de keuze ruim wat betreft onze kerstbomen. Zo verkopen wij natuurlijk de welbekende Nordmann en bijvoorbeeld ook de Servische spar. Maar dit is nog lang niet alles! Ieder jaar vindt u bij ons ook  In ons tuincentrum GroenRijk Middelburg kunt u zelf het assortiment komen bekijken. Welke kerstboom staat het beste in uw huis? Een grote kerstboom, kleine kerstboom, brede kerstboom, smalle kerstboom. Wij bieden u tijdens de kerstperiode een stukje extra service. Buiten staat namelijk een tent waar onze medewerkers de kerstboom voor u kunnen verpakken. Daarnaast helpen ze u graag bij het inladen van uw kerstboom. Dat scheelt weer!Kortom, ons tuincentrum heeft kerstbomen in verschillende soorten en maten.

Kerstbomen koopt u bij GroenRijk Middelburg

Lang plezier van de kerstboom? Wij geven u graag wat onderhoud tips

Heeft u de kerstboom in huis staan en versiert naar wens? Dan is het nu tijd om te gaan genieten. Maar vergeet ook zeker niet om de kerstboom de kerstboom goed te onderhouden en te verzorgen. Des te langer heeft u plezier van uw (groene) kerstboom. Wij willen natuurlijk ook dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw kerstboom, daarom hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet:

  • Zorg ervoor dat de kerstboom eerst op temperatuur kan komen, voordat u hem meteen in de huiskamer plaatst. Zet de kerstboom bijvoorbeeld in de schuur of in de berging voordat u hem naar de woonkamer verplaatst.
  • Geef de kerstboom regelmatig water. Het is belangrijk dat de boom niet uitdroogt. Bij een kerstboom met kluit is het belangrijk dat de wortels niet uitdrogen. Een gezaagde kerstboom moet altijd genoeg water in de standaard hebben.
  • Geef de kerstboom een geschikte plek in huis. Let daarbij op dat de boom niet bij een verwarming moet staan en ook zeker niet op de tocht. Dit voorkomt dat de naalden bruin worden of uitvallen en dat is natuurlijk zonde!

Heeft u misschien nog andere vragen over het verzorgen van de kerstboom? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers!

Koop uw kerstboom bij GroenRijk Middelburg

Kerstboom kopen bij GroenRijk Middelburg

Dus wilt u een kerstboom kopen in de buurt van Vlissingen? Dan bent u bij GroenRijk Middelburg aan het goede adres. Vanaf de eerste week in december kunt u bij ons terecht voor kerstbomen. Kom langs en laat u verrassen en inspireren door ons assortiment. Heeft u trouwens nog kerstversiering of kerstverlichting nodig? Dan kunt u meteen een kijkje nemen bij al onze andere kerstartikelen. Tevens zijn wij ook op zondag geopend. Bekijk onze openingstijden. Onze medewerkers verwelkomen u graag in ons filiaal. Laat de kerst maar komen!

Lees hier meer over kerst in ons tuincentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst