Kerstversiering

Heeft u uw prachtig groene kerstboom in huis staan? Of uw kunstkerstboom van zolder gehaald en opgezet? Dan is het nu tijd om de kerstboom eens mooi te gaan versieren met de kerstversiering. Houdt u van uitbundige kerstversiering of wat meer ingetogen? Het maakt eigenlijk ook niet uit, want tuincentrum GroenRijk Middelburg heeft echt alles in het assortiment om uw kerstboom zo mooi en sfeervol te versieren.

Kerstversiering in vele soorten

Er bestaan natuurlijk veel meer soorten kerstversiering dan alleen maar de bekende kerstballen. Deze mogen zeker niet ontbreken in de kerstboom, maar er is nog zoveel meer bij GroenRijk in Middelburg. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Kerstslingers
  • Pieken
  • Kaarsen
  • Decoratief nep sneeuw
  • Kerstcadeau inpakpapier
  • Houten kersthangers

Heeft u advies nodig hoe u het beste en mooiste uw kerstboom kunt optuigen? Onze medewerkers weten alles van de laatste kersttrends en helpen u graag bij het maken van de juiste combinaties.

Kerstversiering koopt u bij GroenRijk Middelburg

Veel merken kerstversiering

Wij zijn trots op het feit dat wij bij GroenRijk Middelburg verschillende merken verkopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Bolsius. Dit merk staat vooral bekend om de (geur)kaarsen die zij hebben in allerlei verschillende kleuren, geuren, maten en soorten. Naast de kaarsen heeft Bolsius tegenwoordig ook geurstokjes in het assortiment. Een ander bekend merk in ons tuincentrum is Kaemingk. Zij hebben alles op het gebied van kerstviering en kerstaccessoires: hele leuke sfeerlichthouders, kerstballen in allerlei kleuren, houten kersthangers, kussens en nog heel veel andere accessoires. We kunnen wel zeggen: de keuze is ruim!

Kersttrends van 2019

Elk jaar staan er trends rondom de kerst centraal. Dit jaar zien we een populaire trend: Ice Adventrure. Dit is een vrij winterse stijl met veel wit en blauw. Denk bij deze trend ook veel aan sneeuw-details en een soort van ijs-look. Daarnaast zien we ook veel kleuren, zoals paars en rood in combinatie met veel bloemen en fluweel. Een andere kersttrend kleur is blauw, wit en zwart. Deze trend geeft echt de industriële look aan de kerstversiering. Dit zorgt meteen voor een heel warme uitstraling in huis. Naast de trendkleuren vindt u bij ons in Middelburg ook altijd kleuren, zoals zwart, wit, goud en zilver. Deze kleuren zijn natuurlijk altijd te combineren. Bent u benieuwd geworden naar de kersttrends van 2019? Dan bent u bij ons in Middelburg van harte welkom om inspiratie op te doen!

Kerstversiering koopt u bij GroenRijk Middelburg

Kerstversiering kopen? Kom langs bij GroenRijk Middelburg

Zoekt u dus een tuincentrum in de buurt van Vlissingen in het altijd leuke Zeeland? Dan bent u bij GroenRijk Middelburg zeker op het goede adres! Kom gerust eens een keer langs en laat u inspireren door onze kerstafdeling. Vanaf oktober vindt u in ons tuincentrum een prachtige kerstshow. U zult zien.. er is voor ieder wat wils te vinden. Wist u trouwens dat wij ook iedere zondag van 12.00 tot 17.00 uur open zijn? Bekijk ook onze andere openingstijden. Tuincentrum GroenRijk Middelburg is te vinden op de woonboulevard Mortière. Er is gratis en ruime parkeergelegenheid. Hopelijk zien we snel in ons tuincentrum!

Lees hier meer over kerst in ons tuincentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst