Lemax

Bent u op zoek naar een gezellig en verlicht kerstdorp? Dan vindt u het merk Lemax misschien wel interessant! Lemax staat bekend om de verlichte en zeer gedetailleerde kerstdorpen. U kunt zelf uw dorp samenstellen en zoveel mogelijk uitbreiden zoals u dat wilt. Dit kan helemaal naar smaak ingedeeld worden om zo uw eigen, unieke kerstdorp te kunnen maken. Bij GroenRijk Middelburg vindt u een zeer ruim assortiment 

Het merk 'Lemax'

Lemax werd in 1990 opgericht en al vrij snel werd het bedrijf één van de snelst groeiende leveranciers van verlichte dorpen. Tegenwoordig heeft Lemax niet alleen de bekende kerstdorpen, maar ook collecties met bijvoorbeeld een circus, Halloween en de noordpool. Het assortiment van Lemax is zeer gedetailleerd en tegenwoordig uitgegroeid met huizen, accessoires en figuurtjes. Lemax staat echt bekend om de details, want zo zijn er ook zelfs lantaarns, bruggen, boompjes, treinen, auto's en koetsen. Het merk heeft voor iedereen wel wat te bieden: voor een hobbyist tot een ervaren verzamelaar. U hoeft natuurlijk echt niet gelijk een compleet dorp aan te schaffen. Een paar leuke kersthuisjes, sneeuwpoppen en sleetjes op een mooi plateau staat ook al heel erg leuk. Ons tuincentrum ligt in de buurt van Vlissingen, dus kom eens een kijkje nemen naar ons Lemax assortiment en laat u verrassen!

 

 

 

 

 

 

 

Thema kerstdorp van Lemax

Omdat de collectie van Lemax inmiddels zo uitgebreid is, is de kerstcollectie overzichtelijker gemaakt door deze in te delen in themadorpen. De kerst themadorpen hebben we even op een rijtje gezet:

  • Vail Village
  • Plymouth Corners
  • Sugar 'N Spice
  • JuKeBox Junction
  • Caddington Village
  • Harvest Crossing

Houdt u van een bepaalde stijl? Dan kunt u die door middel van de naam van een themadorp gemakkelijk verder uitbreiden. Wist u trouwens dat alle items met de hand worden geschilderd? En dat sommige items verlicht en zelfs beweegbaar zijn. Alles voor de details. Hoe realistischer hoe beter! Wanneer u begint met een eigen kerstdorp is het belangrijk om alle kersthuisjes op een stevig stuk papier te zetten. Wilt u dit niet, dan kunt u ook een basis set voor de kersthuisjes zetten. Deze is speciaal gemaakt om te starten met uw kersthuisjes, want hier kunt u ook eventuele snoeren in verwerken. Vergeet bij uw eigen kerstdorp niet de allerkleinste details, want die zijn het leukst. Denk dan bijvoorbeeld aan boompjes, poppetjes en auto's. Ook de beweegbare items van Lemax maken het hele plaatje compleet. Kortom, maak van uw eigen kerstdorp een eyecatcher in huis!

Lemax kopen bij GroenRijk Middelburg

Wilt u zich laten inspireren door de mooie collectie van Lemax? Kom dan eens langs en laat u verrassen door al het bijzonders wat dit merk te bieden heeft. U zult vast uw ogen uitkijken! In ons tuincentrum vindt u naast de kersthuisjes uiteraard kunstkerstbomen, kerstverlichting en kerstversiering. Tuincentrum GroenRijk Middelburg is iedere zondag geopend. Bekijk onze openingstijden en plan hieronder uw route naar ons tuincentrum. Wij zijn gevestigd op woonboulevard Mortière en daardoor is er genoeg parkeergelegenheid. U bent van harte welkom!

Lees hier meer over kerst bij GroenRijk Middelburg

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst