Dierenarts spreekuur

Dierenarts spreekuur

HET DIERENARTSSPREEKUUR IS VOORLOPIG GECANCELLED VANWEGE CORONA.

We hopen natuurlijk deze leuke samenwerking zo snel mogelijk weer op te mogen pakken. 

Van maart tot en met december is het mogelijk om iedere 1e vrijdag van de maand met uw huisdier bij GroenRijk Middelburg langs te komen voor een gratis gezondheidscheck. Het controleren van uw huisdier is erg belangrijk. Bij ons tuincentrum in Middelburg bent u samen met uw huisdier dan ook van harte welkom voor deze controle.

Gratis gezondheidscheck

Eén van de dierenartsen van Dierenkliniek de Ark uit Middelburg en Terneuzen komt iedere 1e vrijdag van de maand naar ons tuincentrum in Middelburg om huisdieren een gratis gezondheidscheck te geven. De dierenarts is van 16.00 tot 17.30 uur in ons tuincentrum aanwezig. Bij deze controle zullen zij onder andere uw huisdier wegen en zijn conditie met u bespreken. Daarnaast wordt er een gebitscontrole uitgevoerd en naar conditie van de huid en de vacht gekeken. De organen, het hart, de longen en de buikholte worden gecontroleerd en er wordt een oor- en gehoorcontrole uitgevoerd. Tevens is het ook mogelijk om uw huisdier tegen een regulier tarief te laten vaccineren. 

Dierenarts in Middelburg

Kom eens langs met uw huisdier voor zo'n gratis gezondheidscheck! Heeft u andere vragen over uw huisdier? Uiteraard is het ook mogelijk om vragen aan de dierenarts te stellen. Bent u klaar met de controle bij de dierenarts? Dan kun u meteen even een kijkje nemen op onze dierenafdeling. Wij verkopen onder andere voor honden, katten en knaagdieren voer, speeltjes, riemen en manden. Graag tot ziens op het spreekuur!