The Bastard

The Bastard

Bent u op zoek naar een barbecue met een echte stoere look? Kies dan voor The Bastard! Met een Bastard kunt u zowel roken als stoven. Bij GroenRijk Middelburg hebben wij enkele voorbeelden in onze showroom staan. Benieuwd hoe de barbecues er in het echt uitzien? Kom gerust eens langs in ons tuincentrum!

The Bastards

The Bastard is een vrij nieuw merk en bestaat sinds 2013. The Bastard staat bekend om de kamodo's die zij op de markt brengen. Als bedrijf delen zij hun passie voor lekker koken in de buitenlucht. Met een Bastard barbecue kunt u in principe het hele jaar door barbecueën. We kunnen wel stellen dat het oerkoken opnieuw is uitgevonden. The Bastard is uniek in de isolerende eigenschappen die hij heeft. Dit is echt ideaal voor wanneer u van slow cooken houdt of bijvoorbeeld van een echte Italiaanse pizza. The Bastard is gemaakt van industrieel keramiek en is bestand tegen zeer hoge temperaturen. We kunnen wel zeggen dat The Bastard echt oersterk is. Daarom krijgt u bij aanschaf van The Bastard ook 20 jaar garantie. Met een Bastard kunt u roken, stoven, grillen, koken en barbecueën. Wat u ook wilt bereiden en hoe u dat ook wilt doen... met een Bastard kan het allemaal!

The Bastard accessoires

Wanneer u The Bastard heeft gekocht, kunt u hier ook bijpassende accessoires bij aanschaffen. Zo maakt u het barbecueën leuker en comfortabeler! Denk bijvoorbeeld aan:

  • The Bastard pizzastenen
  • The Bastard beschermhoes
  • The Bastard schoonmaakmiddelen

In ons tuincentrum in Middelburg vindt u nog meer van The Bastard accessoires. Kom gerust eens kijken! Een tip van ons: barbecue accessoires zijn ook leuk om als cadeau te geven. Dus binnenkort nog een cadeau nodig? Kies bij ons het juiste cadeau!

Bij GroenRijk Middelburg vindt u diverse soorten van The Bastard

Bij GroenRijk Middelburg koopt u The Bastard

Bent u benieuwd geworden naar de barbecues van The Bastard? Breng dan gerust eens een bezoekje aan GroenRijk Middelburg. Wij hebben in onze showroom enkele voorbeelden staan, dus kom eens langs. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over The Bastard. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Zij kunnen u alles laten zien wat deze barbecues kunnen.