Tuinhout Zeeland

Bent u op zoek naar tuinhout in de provincie Zeeland? Dan moet u zeker eens langskomen bij GroenRijk Middelburg. Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. Een sfeervolle overkapping of veranda van het merk Hillhout zorgt ervoor dat u langer en vaker van het buitenleven kunt genieten. Maar ook voor een schutting of tuinafzetting kunt u in ons tuincentrum in Zeeland terecht.

Uitgebreid assortiment tuinhout in ZeelandKoop het beste tuinhout van Zeeland bij GroenRijk in Middelburg

Geen tuin is hetzelfde. Daarom hebben wij een breed assortiment tuinhout om uw eigen tuin in Zeeland helemaal naar uw stijl in te richten. Zo hebben wij in ons assortiment bij GroenRijk Middelburg het volgende tuinhout

  • Schermen voor het creëren van meer privacy
  • Palen en planken om uw eigen bloembakken o.i.d. te maken.
  • Pergola's en rolborders voor de sfeer in uw tuin. Bijvoorbeeld om een leuk zitje te creëeren of om klimplanten tegen aan te laten groeien.
  • Staptegels en vlonders voor een comfortabel terras. Deze zijn gemaakt van vurenhout, glad of geprofileerd hout.

We verkopen ook diverse accessoires voor tuinhout. Met beits houdt u tuinhout in uw tuin in Zeeland bijvoorbeeld langer mooi. Bent u op zoek naar houten speeltoestellen of speelhuisjes voor de kids? Ook hiervoor kunt u terecht bij GroenRijk Middelburg. Het is belangrijk dat kinderen lekker kunnen ravotten en een speelhuisje maakt het buitenspelen een stuk leuker! U kunt hier natuurlijk ook allerlei speelgoed in opbergen. Of bouw een sfeervolle houten opbergkast in uw tuin.

Onderhoud van uw tuinhout in Zeeland

Hout is een natuurlijk materiaal dat helaas ook kan gaan rotten. Wilt u dat uw tuinhout in Zeeland mooi blijft? Volg dan onze tips:

  • Het meeste tuinhout is al geïmpregneerd, zodat het langer meegaat, maar check toch altijd even of dit het geval is. Als u het hout verzaagt is de kopse kant niet meer beschermd. Impregneer deze kant gemakkelijk door met een kwast impregneermiddel aan te brengen.
  • Hout vergrijst in de loop der jaren. Sommigen vinden dit mooi, maar als u wilt dat het hout zijn diepe kleur behoudt, kunt u het behandelen met houtolie. Vuil hecht zich dan ook minder makkelijk. Breng houtolie aan met een zachte doek.
  • Geef uw hout een extra beschermlaag met houtbeits. Dit is vochtregulerend en u voorkomt zo houtrot.
  • Reinig uw tuinhout regelmatig met speciale reinigingsmiddelen. Het zal dan veel langer meegaan. Vraag ernaar in ons tuincentrum!

Vragen over het hout in uw tuin in Zeeland?

Als u meer wilt weten over ons tuinhout en wat u er allemaal mee kunt, kom dan naar ons tuincentrum in Zeeland en laat u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden toegespitst op uw woonomgeving. Wij zijn ook open op zondag! Natuurlijk kunt u als u nog vragen heef telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar tel:0031118470400. Bekijk ook eens onze aanbiedingen.