Vuurwerk

            

 

 

 

 

 

Om het nieuwe jaar knallend in te luiden kunt u genieten van het vuurwerk van anderen, maar het is veel leuker en spannender om zelf vuurwerk af te steken! Bij ons tuincentrum GroenRijk Middelburg kunt u voor oud en nieuw terecht voor knalvuurwerk, siervuurwerk en kindervuurwerk. Gaat u voor indrukwekkende cakeboxen en de kleurrijke fonteinen van bijvoorbeeld Zena of voor de ouderwetse astronauten? Voor de kleintjes hebben wij onder andere sterretjes, knalerwten en knetterballen. In onze webshop kunt u uw vuurwerk alvast bestellen, zodat u het vuurwerk tijdens de verkoopdagen voor ‘Oud & Nieuw’ direct af kunt halen. 

Vuurwerk kopen bij GroenRijk Middelburg

Wat zijn de regels voor het afsteken van vuurwerk?

Wanneer u vuurwerk wilt gaan afsteken, zitten hier wel regels aan verbonden. Vuurwerk afsteken mag namelijk alleen op 31 december vanaf 18.00 uur tot 1 januari om 02.00 uur. Wanneer u toch vuurwerk buiten deze tijden gaat afsteken, kunt u hier een boete voor krijgen. Daarnaast mag niet iedereen zomaar vuurwerk kopen. Vuurwerk kopen mag alleen als u 16 jaar of ouder bent. Vanaf 12 jaar mag er wel categorie 1 vuurwerk, oftewel kindervuurwerk (sterretjes), worden gekocht. Heeft u nog vragen over de regels om het vuurwerk af te steken? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers.

Tips voor het afsteken van vuurwerk

Wanneer u vuurwerk gaat afsteken, doe het dan veilig! Veiligheid staat namelijk voorop. Onze vuurwerkwerk experts van GroenRijk Middelburg hebben enkele tips op een rijtje gezet:

 • Gebruik altijd een vuurwerkbril. Deze speciale bril beschermt uw ogen tijdens het afsteken van vuurwerk.
 • Heeft u siervuurwerk? Zorg dat dit altijd stevig en stabiel staat, zodat u dit veilig kunt afsteken.
 • Steek nooit, maar dan ook nooit, vuurwerk af wanneer u dit in uw hand vast heeft.
 • Gebruik bij het aansteken van vuurwerk altijd een aansteeklont.

GroenRijk Middelburg - Vuurwerk kopen

Vuurwerkassortiment GroenRijk Middelburg

Woont u in de buurt van Vlissingen of Goes? In de webshop van Zena en van Vuurwerkplanet kunt u ons gehele assortiment bekijken, uitzoeken en via de webshop meteen bestellen. Het is slim om het vuurwerk op tijd te bestellen, zodat u zeker bent van een compleet aanbod aan vuurwerk. Ieder jaar nemen wij een kijkje bij onze vaste vuurwerkleverancier om het mooiste vuurwerk uit te zoeken om een groot assortiment legaal vuurwerk samen te stellen. Ons assortiment bestaat uit producten die passen bij ieders wens. Ons assortiment bestaat uit:

 • Cakeboxen
 • Fonteinen
 • Grondvuurwerk
 • Knalvuurwerk
 • Single Shots
 • Vuurpijlen
 • Categorie 1 vuurwerk
 • Compound vuurwerk
 • Complete vuurwerkpakketten

Vuurwerk online bestellen bij GroenRijk Middelburg

Het is weer mogelijk om vuurwerk te bestellen! De webshop met Zena vuurwerk is geopend! In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel vuurwerk bestellen en eind december in ons filiaal ophalen. Neem ook zeker een kijkje in de webshop van Vuurwerkplanet. Wees er snel bij voor het allermooiste en vetste vuurwerk!

Bestellen Zena vuurwerk webshop

Bestellen Vuurwerkplanet webshop

 Vuurwerk kopen bij GroenRijk Middelburg

Afhalen vuurwerk

Bestelt u vuurwerk in één van onze webshops? Dan kunt u dit ophalen in ons tuincentrum in Middelburg op een door u gekozen tijdstip. Ons snelle vuurwerkteam zal voor u klaarstaan tijdens de afhaal dagen. Tijdens het wachten kunt u genieten van een hapje en een drankje. De afhaaldagen voor het vuurwerk worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

Vuurwerk kopen in de buurt van Vlissingen

Het mooiste vuurwerk koopt u natuurlijk in het Zeeuwse Middelburg. Kom langs bij GroenRijk Middelburg, bekijk het assortiment en bestel uw favoriete vuurwerk. Tevens kunt u voor de deur gratis parkeren. Bekijk de (extra) openingstijden van GroenRijk Middelburg en dan zien we u hopelijk snel in ons tuincentrum. Knallend het nieuwe jaar in!