Vandaag geopend van 10:00 t/m 21:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Bloemen en planten Middelburg

Bekijk ons assortiment bloemen en planten in MiddelburgBent u opzoek naar bloemen en planten? Bij GroenRijk in Middelburg bent u aan het juiste adres voor een leuk bloemetje of plantje. In ons tuincentrum vindt u onze bloemist en een zeer uitgebreid aanbod van binnen- en buitenplanten. Zo komt u nooit meer met lege handen thuis! Ons tuincentrum is ingedeeld in Rijken. Bekijk ons assortiment bloemen bij het BloemRijk, de planten voor binnen op het BinnenRijk en de tuinplanten op het BuitenRijk in GroenRijk Middelburg.

Uitgebreid assortiment bloemen en planten in Middelburg

Op onze website kunt u op uw gemak ons aanbod bekijken van de vele soorten bloemen en planten uit ons assortiment. TIP: Bekijk ook eens onze leuke groenbox voor een echte groen sensatie. 

Op het BloemRijk vindt u onder andere:

Tuinplanten en kamerplanten 

Verschillende kamer planten vindt u in ons assortiment, bijvoorbeeld de Yourchid. Deze kunt u zelf creëeren, dus hij past altijd in uw woonkamer in uw stijl. 

Zoekt u planten voor in de tuin? U vindt in het BuitenRijk onder andere: perkgoed, vaste planten, bomen en heesters, klimplanten, rozen, fruitbomen, bloembollen en zaden maar ook groente en zaden.

Bekijk ook eens onze bloemen webshop voor de mooiste bloemen en planten! Laat het thuisbezorgen of haal de bloemen op in ons BloemRijk. Op alle boeketten een 7 dagen vaas garantie. Lees de voorwaarden hiervan op onze site. 

Meer informatie en contact GroenRijk

Meer informatie over bloemen en planten en alles wat met uw huis of tuin te maken heeft vindt u ook bij onze Groentips op onze website. Zo kunt u thuis informatie lezen over onze producten voordat u naar ons tuincentrum in Middelburg gaat. Bekijk onze openingstijden en adresgegevens voordat u voor een dichte deur staat. Wij heten u van harte welkom!