Dierenwinkel

Bij GroenRijk Middelburg vindt u een complete dierenwinkel. Wij hebben in ons tuincentrum een ruim assortiment met dierbenodigdheden voor onder andere honden, katten en vogels. Wij willen de allerbeste zorg voor uw huisdier, dus hebben wij een assortiment met de beste producten. Kom gerust eens langs in ons tuincentrum om ons assortiment te bekijken.

Alles voor uw huisdier in Middelburg

Bent u op zoek naar hondenvoer of kattenvoer? Dan bent u bij GroenRijk Middelburg op het goede adres. Wij verkopen dierbenodigdheden voor:

Het is belangrijk dat uw huisdier goed in conditie blijft. Daarvoor hebben wij bijvoorbeeld allerlei soorten speeltjes. Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk om met uw huisdier te kunnen spelen. Wij hebben balletjes, touwen, een kong waar snoepjes in verstopt kunnen worden, maar bijvoorbeeld ook een stokje met een speeltje daaraan. Dat is weer erg leuk om met de kat te doen! Naast het dierenvoer, hebben wij natuurlijk ook onder andere ook krabpalen, hondenmanden, kattenbakken en hondenriemen. Al met al kunnen we wel stellen dat ons assortiment erg breed is.

Dierenwinkel in Middelburg

Woont u in de buurt van Vlissingen en bent u op zoek naar een complete dierenwinkel? Dan bent u bij GroenRijk Middelburg van harte welkom. Wij verkopen onder andere scherp geprijsde dierenvoeding en speeltjes. Onze experts op het gebied van huisdieren kunnen u van alles vertellen over onze dierenafdeling. Daarnaast kunnen zij u natuurlijk adviseren over welk soort voeding heb best bij uw huisdier past. Wij zijn iedere zondag geopend! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk een keer bij GroenRijk Middelburg.