Vandaag geopend van 10:00 t/m 21:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Bloemen Middelburg

Bekijk alle bloemen van GroenRijk MiddelburgNiets dat de geur van verse bloemen in uw huis overtreft. Onze bloemist van GroenRijk weet daar alles van! In ons tuincentrum te Middelburg vindt u elke dag weer een op de seizoenen afgestemd assortiment aan verse bloemen en mooie boeketten. Iedere dag zijn er verse bloemen te vinden bij onze bloemist in Middelburg. Er staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. Bekijk ook eens onze bloemen webshop voor de mooiste bloemen! Laat het thuisbezorgen of haal de bloemen op in ons BloemRijk.

Samengestelde bloemen bij GroenRijk Middelburg

Natuurlijk kunt u ook uw eigen boeket bloemen laten samenstellen door onze bloemist of kiezen uit een van onze vele met zorg samengestelde boeketten en arrangementen. Daarnaast kunnen wij tegen een kleine vergoeding uw bloemen ook bezorgen in Middelburg en omstreken.

Ons assortiment bloemen bestaat uit:

Een mooi bloemstuk of een groot boeket bloemen komt het beste tot zijn recht in een mooie vaas of pot. Bij onze bloemist vindt u dan ook een groot assortiment vazen, potten en manden voor uw bloemen of bloemstuk. Wist u dat wij in Middelburg de grootste bloemenshop hebben van alle 50 GroenRijk vestigingen? Ook heeft u op alle boeketten een 7 dagen vaas garantie. Lees de voorwaarden hiervan op onze site. 

Neem contact op met GroenRijk

Heeft u nog vragen over onze bloemen of wensen voor een speciaal boeket of arrangement? Neem dan contact met ons op of kom langs onze bloemist in ons tuincentrum te Middelburg! Wij helpen u graag verder! Bekijk op onze contactpagina ook onze openingstijden en adresgegevens.