Horeca

Bij GroenRijk Middelburg bieden wij het complete plaatje aan voor een dagje uit. Daarom hebben wij een aantal jaar geleden besloten een restaurant te openen. We wilden dat het er sfeervol uit zou zien met lekker veel groen om de tafels heen, en dat je de vogels kunt horen fluiten. Nou, dat is gelukt! Als je in onze Smaaktuin zit, waan je je even in tropische gebieden en er valt veel te beleven. Wij onderscheiden ons van andere tuincentra doordat wij gewoon lekker bij je aan tafel komen om de bestelling op te nemen en te brengen, zo hoef je even nergens aan te denken.

De Smaaktuin

Wanneer je richting onze Smaaktuin loopt, worden je zintuigen al geprikkeld door de heerlijke geuren. Je kunt bij ons terecht voor een lekkere kop koffie met gebak, of misschien heb je meer zin om te komen lunchen? Ook dat kan! Wij hebben een kaart die met de seizoenen mee wisselt. Wij hebben ook glutenvrije opties in ons restaurant, je kunt dit doorgeven aan een van onze medewerkers.

Openingstijden Smaaktuin

  • Maandag t/m zondag 10.00 tot 17.00 uur

Horeca to go (in onze entree).

Zodra je binnen komt bij GroenRijk Middelburg, zie je gelijk een grote keuken. Hier bakken we de lekkerste verse friet van echte Zeeuwse aardappelen voor je! Maar ook bakken we verse Luikse wafels voor je, tappen we een ijsje en hebben we koffie/thee/chocomel voor je. Dit allemaal in handige meeneem verpakkingen zodat je er lekker onderweg van kunt genieten. Maar heb je zin om even rustig plaats te nemen aan een tafeltje? Dan kan dat ook! We hebben hele leuke zitjes gecreëerd, zowel binnen als buiten. Kom jij ook een keertje genieten van onze lekkere producten?

Tot ziens bij de horeca afdelingen van GroenRijk Middelburg!

Wij heten je van harte welkom in onze Smaaktuin of onze horeca to go in onze entree. Of je nou een snel kopje koffie wilt meenemen, of lekker met vriend(inn)en wil afspreken. Bij ons zit je goed! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, horen wij het graag. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Horeca