Horeca

Bij GroenRijk Middelburg willen wij het complete plaatje aan kunnen bieden voor een dagje uit. Daarom hebben wij een aantal jaar geleden besloten een restaurant te openen. We wilde dat het er sfeervol uit zou zien met lekker veel groen om de tafels heen, en dat je de vogels kunt horen fluiten. Nou, dat is gelukt! Als je in onze Smaaktuin zit, waan je je even in tropische gebieden en er valt veel te beleven. Wij onderscheiden ons van andere tuincentra doordat wij gewoon lekker bij u aan tafel komen om de bestelling op te nemen en te brengen, zo hoeft u even nergens aan te denken.

De Smaaktuin

Wanneer u richting onze Smaaktuin loopt, worden uw zintuigen al geprikkeld door onze bakprocessen. Wist u bijvoorbeeld dat wij onze appeltaart zelf maken? Lekker volgens grootmoeders recept! U kunt bij ons terecht voor een lekkere kop koffie met gebak, of misschien heeft u meer zin om te komen lunchen? Ook dat kan! Wij hebben een kaart die met de seizoenen mee wisselt, en buitenom de kaart weekspecials die u op onze krijtborden vindt. Wij hebben ook glutenvrije opties in ons restaurant, u kunt dit doorgeven aan een van onze medewerkers.Openingstijden Smaaktuin

  • Maandag t/m zaterdag 09.00 tot 17.00
  • Zondag: 12.00 tot 17.00

Samenwerking met de boer

Naast het feit dat wij alleen maar top producten willen leveren aan onze gasten, vinden we het ook belangrijk om de lokale ondernemers te steunen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een samenwerking met C.F. van den Dries uit Ritthem. Hij levert aan ons het lekkerste vlees van de Limousin rund, en op deze manier weten wij ook waar het vlees vandaan komt.

Nieuw in de Smaaktuin

Komt u ook ons heerlijke koffieplankje uitproberen? Een lekker bakje koffie/thee/cappuccino met een slagroompje met likeur en 3 lekkernijen!

Zeeuwse producten: 

Aan het eind van de route door onze winkel vindt u een assortiment met Zeeuwse producten, zoals Zeeuws bakmeel, Zeeuwse sapjes en Zeeuwse knopen snoep. Deze producten komen uiteraard uit de buurt en zijn vaak ook nog eens biologisch. Dit is natuurlijk hartstikke leuk om cadeau te geven of lekker zelf van te genieten!

Softijs en Wafels

Bij onze entree in de hal vindt u twee leuke houten hutjes waar u heerlijk romig softijs kunt krijgen, maar ook onwijs lekkere Luikse wafels! Of misschien wilt u wel een combinatie van beide? Ook dat kan! De hutjes zijn in de weekenden geopend, en in de vakantie's elke dag!

Luikse Wafels

Onze Luikse wafels komen vers onder ons wafelijzer vandaan, op deze manier kunt u van een heerlijke warme wafel genieten! U kunt zelf kiezen welke topping u op de wafel wilt. Chocolade saus, poedersuiker, softijs, of houd u het lekker bij naturel? Ook hebben we wafels die in chocolade zijn gedipt en bijvoorbeeld smarties als topping hebben! Lekkerr!

Romig softijs

Ook draaien wij de lekkerste ijsjes voor u! Voor de kinderen hebben we bijvoorbeeld een klein hoorntje met een makkelijke druppelvanger er onder, of een beker met een speeltje onderin! Ook hebben wij verschillende toppings en sausen voor op de ijsjes. Je kunt ook kiezen voor een lekkere Sundae of misschien houd u wel meer van een shuffle? Een shuffle bestaat bijvoorbeeld uit ijs met KitKat en chocolade saus! Daar krijg je toch gelijk zin in?

Tot ziens bij de horeca afdelingen van GroenRijk Middelburg!

Wij heten u van harte welkom in een van onze horecapunten. Of u nou een snelle hap wilt, of gezellig genieten aan een tafel van een kop koffie, wij hebben het voor u!