Horeca

Naast alle kamerplanten, tuinplanten en dierenartikelen hebben wij bij GroenRijk Middelburg ook aan de inwendige mens gedacht. Zo hebben wij een ruim assortiment Zeeuwse streekproducten en vindt u bij ons het tuincafé De Smaaktuin.

De Smaaktuin: van koffie tot verse salades

Wij zorgen in De Smaaktuin dagelijks voor huisgemaakte gerechten. De geuren van het bakproces zullen uw zintuigen laten prikkelen. Er is in onze Smaaktuin gekozen voor verwennen, dus de bediening vindt plaats aan tafel. Wij hebben een inspirerende kaart vol met heerlijke suggesties. Van een heerlijke kop koffie tot luxe broodjes en van gebakjes tot verse salades. Er is volop keuze! Heeft u speciale wensen? Dan is dat geen probleem en kunt u dat doorgeven aan onze medewerkers.

De keuken van de Smaaktuin is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur en voor koffie en gebak kunt u zelfs langer terecht in de avonden!  Op zaterdag is de Smaaktuin van 10.00 tot 17.00 geopend en op  zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
De koffie staat voor u klaar tijdens uw tuincentrum bezoek!

Zeeuwse producten: bier, sap en drop

Aan het eind van de route door onze winkel vindt u een assortiment met Zeeuwse producten, zoals Zeeuws bakmeel, Zeeuwse biertjes, Zeeuwse sapjes en Zeeuwse knopen dorp. Deze producten komen uiteraard uit de buurt en zijn vaak ook nog eens biologisch. Dit is natuurlijk hartstikke leuk om cadeau te geven of lekker zelf van te genieten!

Softijs, vers fruit en heerlijke lekkernijen van De Smaaktuin

In onze hal vindt u twee leuke houten hutjes, waar u heerlijk romig softijs kunt krijgen. Wij tappen met alle liefde de mooiste ijsjes voor u! U heeft keuze uit heerlijke toppings en diverse siropen. Heeft u liever een milkshake? Géén probleem! Of wat dacht u van een heerlijk sundae ijsje? We hebben het allemaal! Ons romige softijs is van de beste kwaliteit, en dat proeft u. Ook hebben wij in ons andere hutje vers fruit staan, wat elke dag vers geleverd wordt! De geur van bijvoorbeeld de verse aardbeien komt u tegemoet als u de hal in loopt. We hebben altijd wel een leuke aanbieding voor u klaar staan!

Tot ziens bij De Smaaktuin

Wij heten u graag van harte welkom bij De Smaaktuin, van GroenRijk Middelburg. Heerlijk even bijkomen met lekkere hapjes en drankjes, terwijl de kinderen lekker kunnen spelen. Laat u verrassen door ons menu vol lekkernijen en vind prachtige streekproducten als cadeau voor een ander, of voor uzelf natuurlijk!