Bloemenwinkel

Op zoek naar een bloemenwinkel in omgeving van Middelburg, Vlissingen? In ons BloemRijk kun je terecht voor al je wensen! Direct te bereiken via de ingang van het tuincentrum, met altijd genoeg parkeer plek voor de deur. In onze bloemenshop vind je een prachtige brede ruimte met een breed assortiment. Onze ruimte is gekoeld, dit zorgt er voor dat wij een langere versheid van de bloemen kunnen aanbieden.

Wij bieden onder andere aan:


Wij werken veel met thema’s, met pasen zult u veel al schattige kuikentjes en kievietseitjes in de arrangementen zien terugkomen, en met valentijnsdag en moederdag veel hartjes. Met kerst pakken wij ook altijd uit, en kun je voor de meest leuke en creatieve stukken bij ons terecht!
Bloemenwinkel - GroenRijk Middelburg

Verzorging van bloemen

Wanneer je bloemen koopt of ontvangt, is het van belang dat je ze op de juiste manier verzorgt. Snijd de stelen bij thuiskomst schuin af. De puntjes kunnen namelijk uitgedroogd zijn. Zorg er altijd voor dat de vaas waar je de bloemen inzet schoon is. Dit is niet alleen mooier om naar te kijken, het is ook veel beter voor jouw bloemen. Knip bladeren die in het water hangen altijd af, want anders zullen deze gaan rotten. Voeg wat snijbloemenvoeding toe en ververs regelmatig het water. 

Bezorgen en afhalen:

Natuurlijk kunnen wij ook een bestelling klaar zetten om afgehaald te worden, of een bloemetje bezorgen. U kunt dan het beste even telefonisch contact met ons opnemen om uw wensen en bezorgkosten te bespreken. Het is ook mogelijk om via een tikkie te betalen.

Cadeaubonnen:

Wij zijn ook lid van Fleurop, hun cadeaubonnen kun je in de gehele winkel inleveren. Ook kunt u betalen met een VVV cadeaukaart en natuurlijk de Nationale Tuinbon.