Vandaag geopend van 10:00 t/m 21:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Tuincentrum Vlissingen

GroenRijk Middelburg is het leukste tuincentrum van omgeving Vlissingen
Welkom bij GroenRijk Middelburg, het meest volledige tuincentrum nabij Vlissingen. Wij bieden een breed assortiment voor binnen en buiten, waarbij geprofiteerd kan worden van onze voordelige huismerkproducten. Onze specialistische kennis is in ons tuincentrum vlakbij Vlissingen te vinden in vijf Rijken. U bent van harte welkom in ons:

  • BuitenRijk, hier staat alles voor tuin en balkon
  • BinnenRijk voor een groot assortiment binnenplanten en potterie
  • DierenRijk voor de benodigdheden om dieren te verzorgen en te verwennen
  • SfeerRijk met leuke woonaccessoires om het interieur naar smaak te stijlen
  • WaterRijk waar alle materialen om een vijver aan te leggen en te onderhouden staan.

Meest complete tuincentrum van omgeving Vlissingen

GroenRijk Middelburg, het meest complete tuincentrum gevestigd op de woonboulevard de Mortiere, is al jaren een begrip in de regio Vlissingen. De ruime openingstijden zorgen ervoor dat u zelden voor een gesloten deur staat. Iedere werkdag geopend tot 21.00 uur en elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Gratis parkeren voor de deur en een aantrekkelijke route langs alle afdelingen maken van uw bezoek een feestje. Bekijk ook onze webshop eens! 

Neem contact op met GroenRijk Middelburg

Heeft u vragen over een van onze producten uit ons tuincentrum of wilt u meer informatie? Kom dan langs in ons tuincentrum vlakbij Vlissingen of neem contact met ons op, wij staan u graag ter woord! Spijt van een aankoop? Geen probleem! Retourneren van producten is mogelijk tot 10 dagen na de aankoop. Graag tot ziens in ons tuincentrum nabij Vlissingen: GroenRijk Middelburg, weet wat er leeft!