Vandaag geopend van 10:00 t/m 21:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Tuincentrum Zeeland

GroenRijk Middelburg is het leukste tuincentrum van ZeelandWelkom bij GroenRijk Middelburg, het meest volledige tuincentrum van Zeeland. Hier vindt u alles voor uw huis, tuin en dier! Of u nu op zoek bent naar een mooie bos bloemen, kamerplanten, tuimeubelen, woonaccessoires of dierbenodigdheden. In ons tuincentrum te Middelburg in Zeeland, slaagt u altijd! Heeft u spijt van een aankoop? Dat is geen probleem bij GroenRijk. Retourneren van producten is mogelijk tot 10 dagen na de aankoop. Dit geldt ook voor aankopen in onze webshop.

Het gezelligste tuincentrum van Zeeland

GroenRijk Middelburg, het meest complete tuincentrum, gevestigd op de woonboulevard de Mortiere, is al jaren een begrip in de provincie Zeeland. De ruime openingstijden zorgen ervoor dat u zelden voor een gesloten deur staat. Iedere doordeweekse werkdag geopend tot 21.00 uur en elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Gratis parkeren voor de deur en een aantrekkelijke route langs alle Rijken maken van uw bezoek een feestje. U vindt de volgende producten bij de Rijken in ons tuincentrum in Zeeland:

  • BuitenRijk, hier staat alles voor tuin en balkon
  • BinnenRijk voor een groot assortiment binnenplanten en potterie
  • DierenRijk voor de benodigdheden om dieren te verzorgen en te verwennen
  • SfeerRijk met leuke woonaccessoires om het interieur naar smaak te stijlen
  • WaterRijk waar alle materialen om een vijver aan te leggen en te onderhouden staan.

TIP: Bekijk ook eens onze leuke groenbox voor een echte groen sensatie. 

Contactgegevens GroenRijk Middelburg

Heeft u vragen over een van onze producten uit ons tuincentrum of wilt u meer informatie? Kom dan langs in ons tuincentrum in Zeeland of neem contact met ons op, wij staan u graag ter woord! Bekijk onze adresgegevens en een routebeschrijving hier. Graag tot ziens in ons tuincentrum in Zeeland: GroenRijk Middelburg, weet wat er leeft!