Bloemen arrangementen

In onze bloemenshop bieden wij ook een ruim assortiment aan van bloemen arrangementen. Het makkelijke aan een arrangement is dat de ontvanger geen vaas meer hoeft te hebben, en het stukje kant en klaar op tafel kan gezet worden. Op deze manier hoef je alleen maar te genieten van het prachtige stukje, en hebben wij de verzorging al op ons genomen!

Wij bieden verschillende arrangementen aan:

  • glasarrangementen
  • stukje gestoken in steekschuim
  • leuke decoratie vaasjes met bloemen er in

Glasarrangementen

Een glas arrangement is eigenlijk een bloemen toef die in het glas is neer gezet. Doordat het glas doorzichtig is, kijk je op de bloemen. Dit geeft weer een hele andere ervaring dan een boeket.

Stukje gestoken in steekschuim

Een stukje wat gestoken is in steekschuim hoeft u alleen af en toe even water te geven (met een gieter) tussen de bloemetjes. Het voordeel van steekschuim is dat wij een mooie vorm kunnen krijgen in het arrangement, en u het zo neer kunt zetten en van genieten.

Bloemarrangementen - GroenRijk Middelburg

Decoratievaasjes met losse bloemen

Soms kan het gewoon heel eenvoudig zijn: Een paar bloemetjes in een vaasje en je brengt gelijk veel sfeer aan je interieur! Ook kun je altijd een eigen vaasje mee nemen die wij leuk voor je op kunnen maken.

BloemRijk

Mocht je enthousiast zijn geworden, kun je altijd een kijkje nemen in onze bloemenshop! Wij hebben ook hele mooie boeketten of losse bloemen staan. Bekijk snel onze openingstijden.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel