Kamerplanten

Kamerplanten zijn onmisbaar in uw interieur. Met kamerplanten kunt u namelijk een gezellige en persoonlijke sfeer creëren. Kamerplanten zorgen niet alleen voor sfeer in huis, maar ook voor vocht en zuurstof. Of u nu op zoek bent naar grote kamerplanten of kleine kamerplanten, wij hebben een ruim assortiment. Eigenlijk haalt u met een kamerplant als het ware een stukje natuur in huis. â€‹Kamerplanten zijn er in allerlei soorten, vormen, maten en kleuren. Wij hebben in ons tuincentrum in Middelburg kamerplanten in prachtige kleuren. Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook andere soorten planten die juist erg opvallen door hun bijzondere blad.

De beste kwaliteit kamerplanten 

Voor de beste kwaliteit kamerplanten bent u bij ons aan het juiste adres. Van groene kamerplanten tot bloeiende kamerplanten en van cactussen tot vetplanten. Daarnaast bent u in ons tuincentrum in Middelburg ook van harte welkom als u een mooi arrangement wilt laten samen stellen. Tegenwoordig zijn luchtzuiverende kamerplanten helemaal in. Deze planten zuiveren de lucht en zorgen ervoor dat er een gezondere woonomgeving ontstaat. Luchtzuiverende kamerplanten zijn ook perfect voor op kantoor of in de slaapkamer. Luchtzuiverende planten zijn eigenlijk een soort luchtverfrissers, want ze zorgen ervoor dat onfrisse geurtjes worden afgebroken.

Kamerplanten kopen bij GroenRijk Middelburg

Top 5 kamerplanten voor in de badkamer

In principe kunt u overal in huis kamerplanten neerzetten, dus ook in de badkamer. Deze ruimte zou u misschien vergeten, maar er zijn bepaalde kamerplanten die juist in de badkamer super goed groeien. Let er wel op dat niet alle planten in de badkamer geplaatst kunnen worden, omdat ze lang niet allemaal tegen de vochtige lucht kunnen. Welke kunnen er wel tegen? We hebben een top 5 voor u samengesteld. Lees snel verder!

  • Alocasia Zebrina - Deze kamerplant wordt ook wel 'Olifantsoor' genoemd. Waarom? De bladeren lijken namelijk veel op olifantsoren. De plant moet regelmatig water krijgen, dus een plek in de vochtige badkamer past helemaal bij deze plant.
  • Calathea Orbifolia - Deze Calathea is een luchtzuiverende plant en door de prachtige, grote bladeren wordt CO2 omgezet in zuurstof.
  • Nephrolepis - Deze plant wordt ook wel Krulvaren genoemd en heeft vrij veel water nodig. Een voordeel van deze badkamer plant is dat hij geen plantenvoeding nodig heeft.
  • Musa Dwarf Cavendish - Een bekende en super hippe kamerplant op dit moment is natuurlijk de Bananenplant en deze houdt zeker van een vochtige ruimte. Hij heeft dan ook veel water nodig en is verder niet giftig.
  • Philodendron Cobra - Dit is pas een eyecatcher wanneer u deze in de badkamer plaatst. De plant heeft gemiddeld water nodig en is verder een goede, luchtzuiverende plant. 

Kamerplanten kopen bij GroenRijk Middelburg

Trendy kamerplanten kopen in Middelburg

Woont u in de buurt van Goes of Vlissingen? Kom dan gerust eens een keer langs bij ons tuincentrum in Middelburg. Laat u verrassen en inspireren door ons kamerplanten assortiment. Wilt u weten hoe u de planten het best kunt verzorgen? Vraag het onze medewerkers, want zij helpen u graag. U vindt ons tuincentrum bij woonboulevard de Mortiere. Hier is voldoende parkeergelegenheid en het parkeren is ook gratis. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder uw bezoek en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk Middelburg!

Lees hier meer over bloeiende kamerplanten!