Sfeerartikelen

Tuincentrum Westerlaken, nabij Papendrecht. Elho potten, graszonden en meer online.

GroenRijk Middelburg heeft natuurlijk ook een afdeling met mooie sfeerartikelen. Wij gaan zo veel mogelijk mee met de laatste trends, zodat jij thuis ook helemaal hip en bij bent. Natuurlijk veranderd de trendafdeling per seizoen mee, zo heb je bijvoorbeeld in november/december leuke kerstartikelen en in het voorjaar leuke paasspullen en andere vrolijke lenteproducten. Winterwit, lentefris, zomerzwoel en herfstgloed; ieder seizoen vraagt om andere kleuren en met accessoires is het zeer makkelijk wisselen. 

Populaire sfeerartikelen bij GroenRijk Middelburg

Wij gaan met de laatste trends mee, en proberen altijd weer leuke artikelen in te kopen! Een leuk beeldje, geurset of windlicht, bij ons vind je veel diversiteit aan trend artikelen. 
Wij hebben onze trendafdeling bij GroenRijk Middelburg verdeelt in verschillende categorieën:

Sfeer en cadeau artikelen kopen bij GroenRijk Middelburg

De woontrends van nu

Bijna elk jaar veranderen de trends, en zie je weer nieuwe kleuren of thema's voorbij komen. Ook wij gaan natuurlijk met de tijd mee, en spelen hier in onze winkel op in. Een paar voorbeelden van de huidige trends:

  • Geurbeleving in huis - heerlijke geurende kaarsen, geurstokjes of geurende wax. 
  • Goud tinten - allerlei accessoires in een gouden kleur
  • Dieren - denk aan beeldjes, lampen, potten. 
  • Pasteltinten - lieve zachte kleurtjes die we overal terug zien.
  • Mat zwart - iets wat we dit jaar ook veel terug zien, allerlei artikelen in het mat zwart. Denk aan potjes en vazen. 
  • Potten met een gezichtje - van deze trend wordt je helemaal vrolijk! Een blij potje met een leuk plantje er in. 

Sfeer en cadeau artikelen kopen bij GroenRijk Middelburg

Sfeer en cadeau artikelen kopen? Kom snel langs in Middelburg

Je bent bij GroenRijk Middelburg op het juiste adres voor de meest trendy sfeer en cadeau artikelen. Woon je dus in de buurt van Vlissingen en ben je op zoek naar bijvoorbeeld woondecoratie voor jezelf of als cadeau voor je moeder, zus of vriendin? Kom dan eens langs bij GroenRijk Middelburg. Laat je verrassen en inspireren door onze sfeerafdeling! Kom je bij ons langs, dan is het zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen op onze kamerplanten afdeling. Sfeer en cadeau artikelen kunnen namelijk perfect worden gecombineerd met kamerplanten. Heb je tijdens je bezoek zin in een kopje koffie? Stop dan even bij De Smaaktuin. Hier kun je genieten van de lekkerste koffie's, huisgemaakte taartjes en vers belegde broodjes. Graag tot ziens bij GroenRijk Middelburg!