Barbecues

Ben je op zoek naar een barbecue? Wij geven je groot gelijk, want het is natuurlijk heerlijk om buiten te eten. Gezellig met familie en vrienden op een zwoele zomeravond genieten van elkaar en het heerlijke eten van de barbecue. Dat klinkt goed toch? Ook wanneer je een accessoire voor de bbq nodig hebt, ben je bij GroenRijk in Middelburg op het juiste adres. Met barbecue accessoires maak je het barbecueën compleet! Benieuwd naar ons aanbod? Je bent bij ons van harte welkom.

Het assortiment bij GroenRijk Middelburg

Op de barbecueafdeling van GroenRijk Middelburg vind je een compleet assortiment met barbecues en barbecue accessoires. Het leven buiten en daarbij ook buiten koken wordt steeds populairder. Tegenwoordig worden grote stukken vlees uren lang gegaard op de barbecue om vervolgens het heerlijke, sappige vlees op te eten. Barbecues zijn er in diverse soorten en iedere variant heeft zo zijn eigen voordelen. Bij ons vind je dan ook de volgende barbecues:

  • Houtskoolbarbecue - Houtskoolbarbecues zijn over het algemeen goedkoper dan bijvoorbeeld een gasbarbecue. Daarnaast krijg je met een houtskoolbarbecue een heerlijke, rokerige smaak aan het vlees. Dat is waar een echte grillmaster van houd, toch?
  • Gasbarbecue - Een gasbarbecue is super snel op temperatuur. Dat betekent dat je snel kunt beginnen met barbecueën! Daarnaast kun je met een gasbarbecue de temperatuur precies afstellen zoals je dat wilt. Zo kun je op de perfecte manier het vlees of de vis bereiden.
  • Elektrische barbecue - Met een elektrische barbecue stop je de stekker in het stopcontact en binnen no time kunt u de eerste hamburger op de grill leggen. Wanneer je bijvoorbeeld niet zoveel ruimte hebt voor een barbecue is deze elektrische variant perfect. Tegenwoordig zijn er zelfs handige tafelmodellen te koop! Nog een bijkomend voordeel van elektrisch barbecueën: je hoeft niet te sjouwen met een gasfles of met houtskool. 
  • Barbecue accessoires - Het maakt niet uit welke barbecue je uiteindelijk kiest, maar een echte grillmaster wilt natuurlijk erg graag goede barbecue accessoires. Denk dan bijvoorbeeld aan een barbecue vleestang, barbecue thermometer, barbecue handschoenen of wat dacht je van pannen, pizzastenen of een wok speciaal op de barbecue. Met barbecue accessoires kunt u de barbecue steeds meer uitbreiden.

Diverse barbecues vindt u bij GroenRijk Middelburg

Diverse barbecue merken

Om aan je een compleet assortiment te laten zien, verkopen wij in ons tuincentrum in Middelburg diverse, bekende barbecue merken:

Het maakt niet uit welke merk of welke barbecue je zoekt: houtskoolbarbecues, gasbarbecues of elektrische barbecues, je vindt het namelijk allemaal op onze afdeling bij GroenRijk Middelburg!

Barbecues kopen in Middelburg

Welke bbq past het best bij je? Een barbecue die gemakkelijk mee te nemen is op vakantie, een complete buitenkeuken voor in de tuin of juist een mooie tussenmaat? Laat ons je adviseren welke barbecue je het best kunt kiezen. Bekijk ons assortiment in ons tuincentrum en wij vertellen je graag meer over onze barbecues. Je kunt ons tuincentrum vinden op de woonboulevard De Mortière in Middelburg. Ook wanneer je in Vlissingen woont, kun je gemakkelijk ons tuincentrum bereiken. Wij zijn zeven dagen per week geopend en bieden een ruime parkeergelegenheid. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder je route en dan zien we u hopelijk snel in Middelburg.