Vandaag geopend van 10:00 t/m 21:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Dierenwinkel Middelburg

Onze dierenwinkel in Middelburg heeft alles voor uw huisdierAls u op zoek bent naar een dierenwinkel in de omgeving van Middelburg bent u bij GroenRijk aan het juiste adres! Hier vindt u alles voor uw favoriete huisdier voor de scherpste prijs! De dierenwinkel zit in ons tuincentrum en valt onder een apart Rijk, zogenaamd het DierenRijk.

In onze dierenwinkel in Middelburg vindt u een breed assortiment van voeding, speeltjes, vogelhuisjes en voederbakjes maar ook voor verzorgingsproducten en accessoires voor honden en katten kunt u in ons DierenRijk in Middelburg vinden.


De meest complete dierenwinkel van Middelburg

Kom naar onze dierenwinkel in Middelburg en laat u verrassen door ons assortiment aan dierenbenodigdheden en accessoires voor uw:

Of u nu op zoek bent naar een krabpaal, een hondenmand of dieetvoer, onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de dierbenodigdheden van onze dierenwinkel in Middelburg.

Neem contact op met GroenRijk

Indien u nog vragen heeft over onze dierenwinkel of op zoek bent naar een specifieke dierenbenodigdheden kom dan langs in ons tuincentrum in Middelburg of neem contact met ons op, onze vriendelijke en vakkundige medewerkers helpen u graag verder! Bekijk onze openingstijden en adresgegevens + routebeschrijving