Honden

Bij GroenRijk Middelburg bent u op het juiste adres voor alles voor uw hond. In ons tuincentrum vindt u namelijk een dierenwinkel waar u terecht kunt voor onder andere hondenvoer, hondenmanden en hondenspeeltjes. Alles voor uw huisdier vindt u bij ons in Middelburg. Kom gerust eens langs en neem uw trouwe viervoeter gerust mee!

Hondenspeelgoed: om te vermaken én om te trainen

Liefhebbers van honden kijken hun ogen bij GroenRijk Middelburg uit wat betreft het aanbod van voeding, speelgoed en verzorgingsartikelen voor uw hond. Wij verkopen vele merken voeding met daarnaast ook diepgevroren vers vlees. Er is in ons tuincentrum een ruim aanbod in piepbeesten, kauwkluiven, tussendoortjes en hulpmiddelen om uw hond te trainen en te activeren. Een goed pakket speelgoed voor de hond voorkomt verveling en sloop gedrag. Welke soorten hondenspeelgoed vindt u in ons tuincentrum:

  • Speelgoed om te kauwen - Veel honden vinden het fijn om ergens op te kunnen kauwen of bijten. Daarvoor verkopen wij in onze dierenwinkel speciaal kauwspeelgoed. Dit speelgoed heeft ook nog een goede functie, want het ondersteunt de gebitsverzorging.
  • Speelgoed voor het apporteren - Hoe leuk is het om uw hond te leren apporteren? Ook daar is speciaal speelgoed voor te krijgen. Naast de bekende ballen kunt u ook ander speelgoed gebruiken om dit te trainen, zoals een frisbee.
  • Speelgoed voor in het water - Tijdens de warme dagen is het natuurlijk goed om uw hond te laten afkoelen in het water. Er zij dan ook speciale soorten speelgoed voor in het water. Dit hondenspeelgoed blijft namelijk boven het water drijven.

Alles voor uw hond vindt u bij GroenRijk Middelburg

Verzorging voor uw hond

Honden hangen net als mensen graag rond. Schaf daarom meerdere kussens aan, want de hond is natuurlijk waar de baas zit. De meeste hoezen zijn wasbaar, dus zorg regelmatig voor een fris bed. Manden zijn natuurlijk ook een heerlijk onderkomen voor de hond. Hondenmanden hebben vaak een opstaande rand, omdat dit voor bescherming en beschutting zorgt. Let er ook altijd op dat de hondenbench is voorzien van een lekker kussen of matras. Dan ligt uw hond ook in de bench erg lekker. Borstel regelmatig uw hond om zo eventuele klitten te voorkomen. Bij GroenRijk Middelburg vindt u daarom ook diverse borstels, kammen en scharen voor elke vacht. Voor een optimaal resultaat moet u uw hond ook regelmatig wassen met speciale hondenshampoo en honden conditioner. Dus wat u ook nodig heeft voor uw hond, bij ons tuincentrum in Middelburg vindt u alles!

Alles voor uw hond koopt u bij GroenRijk Middelburg

Hondenvoer kopen bij GroenRijk Middelburg

Naast het assortiment met speeltjes en voer voor honden, vindt u bij GroenRijk Middelburg ook dierbenodigdheden voor katten, knaagdieren, vogels en kippen. Wat u ook nodig heeft voor uw huisdier: bij ons vindt het zeker! Heeft u vraag over het hondenvoer? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij weten alles over de verschillende soorten voer en welke geschikt is voor uw hond. Wilt u bij ons langskomen? Het is goed om te weten dat onze dierenwinkel ook op zondag is geopend. Bekijk al onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel een keer. Neem gerust uw hond mee. Dat vinden wij alleen maar leuk!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel