Horeca

Naast alle kamerplanten, tuinplanten en dierenartikelen hebben wij bij GroenRijk Middelburg ook aan de inwendige mens gedacht. Zo hebben wij een ruim assortiment Zeeuwse streekproducten en vindt u bij ons het tuincafé De Smaaktuin.

De Smaaktuin: van koffie tot verse salades

Wij zorgen in De Smaaktuin dagelijks voor huisgemaakte gerechten. De geuren van het bakproces zullen uw zintuigen laten prikkelen. Er is in onze Smaaktuin gekozen voor verwennen, dus de bediening vindt plaats aan tafel. Wij hebben een inspirerende kaart vol met heerlijke suggesties. Van een heerlijke kop koffie tot luxe broodjes en van gebakjes tot verse salades. Er is volop keuze! Heeft u speciale wensen? Dan is dat geen probleem en kunt u dat doorgeven aan onze medewerkers. De Smaaktuin is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Kom snel eens langs, want de koffie staat klaar!

Zeeuwse producten: bier, sap en drop

Aan het eind van de route door onze winkel vindt u een assortiment met Zeeuwse producten, zoals Zeeuws bakmeel, Zeeuwse biertjes, Zeeuwse sapjes en Zeeuwse knopen dorp. Deze producten komen uiteraard uit de buurt en zijn vaak ook nog eens biologisch. Dit is natuurlijk hartstikke leuk om cadeau te geven of lekker zelf van te genieten!