Arrangementen

Bij GroenRijk Middelburg vind je naast de losse kamerplanten en bloempotten ook plantenstukjes die klaar staan om zo mee te nemen. Zit er niet iets bij wat je zoekt? Dan kunnen wij ook een mooi arrangement voor je samenstellen. Wij hebben een zeer ruime keus in schalen, mandjes en bloempotten.

Wat is een plantenarrangement?

Bij GroenRijk Middelburg kun je dus terecht voor complete plantenarrangementen. Dit betekent dat er passende groenelementen, zoals takjes, bijvoorbeeld grind, plantjes en mos bij elkaar mooi worden opgemaakt op een schaal, bord of bloempot. Onze plantenarrangementen worden vaak als cadeau gegeven, maar je kunt het natuurlijk ook voor uzelf kopen. Zo hoeft u zelf geen losse spullen te kopen, zoals mos en takjes. Wat voor soort planten verwerken wij in de plantenarrangementen?

Plantenarrangementen koopt u bij GroenRijk Middelburg

Plantenarrangementen per seizoen

Onze plantenarrangementen stemmen wij af op het seizoen en de diverse feestdagen. Je vindt bij ons dan ook het volgende:

  • Plantenarrangementen voor Kerst
  • Plantenarrangementen voor Pasen

Daarnaast vind je bij ons natuurlijk ook planten en bloemen van het seizoen. Is het de tijd van bloembollen? Dan vindt u in onze plantenarrangementen met diverse soorten bloembollen. Tevens kunt u ook altijd bij ons terecht voor het opmaken van een schaal of bloempot. Neem dit mee naar ons tuincentrum en vraag onze groenspecialisten om advies en tips. Zij kunnen de schaal of bloempot mooi voor u opmaken, helemaal naar wens.

Complete plantarrangementen koop je natuurlijk bij GroenRijk Middelburg

Bent je dus op zoek naar een cadeau voor een goede vriend of kennis? Of vind je onze plantenarrangementen leuk voor jezelf? Zoek dan bij GroenRijk Middelburg een mooi arrangement uit. Wij hebben verschillende arrangementen die in ieder interieur passen. Vraag gerust ook aan één van onze medewerkers naar de verzorgingstips voor de plant. Iedere plant heeft namelijk zijn eigen verzorging nodig. Onze bloemspecialisten geven u graag tips en advies. Wanneer u bij ons in Middelburg langskomt, kunt u ook een kijkje nemen op onze tuinplanten afdeling. Wil je ons aanbod met plantenarrangementen komen bekijken? Bekijk dan snel onze openingstijden, plan hieronder je route naar ons tuincentrum en dan hopen we je snel te zien!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten