Bloempotten

Heeft u een prachtige kamerplant gekocht, maar mist u nog dé perfecte bloempot? Of heeft u mooie siergrassen gekocht, maar bent u nog op zoek naar de juiste plantenbak voor buiten? Kom dan eens langs bij GroenRijk Middelburg, want wij hebben een zeer ruim assortiment met bloempotten en plantenbakken in allerlei soorten materialen. 

Verschillende plantenbakken en bloempotten

Voor iedere soort bloem of plant is bij ons in Middelburg een geschikte plantenbak of bloempot te vinden. Wij hebben bloempotten en plantenbakken in allerlei soorten en maten, maar ook in verschillende materialen. De verschillende soorten materialen hebben zo hun eigen voordelen en nadelen. We hebben de kenmerken van de verschillende materialen even op een rijtje gezet:

  • Glas - Vaak is glas zeer geschikt als vaas of voor planten die weinig grond nodig hebben.
  • Keramiek - In keramiek zijn er twee soorten: geglazuurd en terracotta.
  • Kunststof - Kunststof potten hebben veel voordelen: licht, voordelig en vorstbestendig.
  • Mandwerk - Vaak zijn manden gevoerd met plastic en in vele maten verkrijgbaar.
  • Zink - Dit soort materiaal is eigenlijk tijdloos en past op ieder balkon of in elke tuin.

Bloempotten kopen in Middelburg

U bent van harte welkom om in ons tuincentrum in Middelburg langs te komen voor onze collectie met bloempotten assortiment. De medewerkers van ons tuincentrum kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste bloempot of plantenbak. Zij weten precies wat voor soort bloem of plant voor welke bloempot geschikt is. Tevens zijn wij iedere zondag geopend. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk Middelburg.