Kunstgras

Woont u in de buurt van Vlissingen en bent u op zoek naar een goede kwaliteit kunstgras? Kom dan eens langs in ons tuincentrum GroenRijk Middelburg! Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden. 

Wat zijn de voordelen van kunstgras?

Kunstgras wordt ook wel eens grastapijt genoemd en is tegenwoordig helemaal in. Vroeger vonden mensen kunstgras er erg nep uitzien en durfden ze van echt gras niet over te stappen naar kunstgras. Tegenwoordig zijn de kunstgrasmatten zo ontwikkeld dat ze niet meer van echt te onderscheiden zijn. Wij hebben enkele voordelen van kunstgras voor u op een rijtje gezet:

  • Kunstgras staat erom bekend dat het niet slijt. Er kan dus prima op gespeeld worden door kinderen en dieren. Daarnaast heeft het kunstgras ook een voordeel dat de kleren van de kinderen schoon blijven.
  • Tijdens warme dagen voelt kunstgras koel aan.
  • Het kunstgras voelt heel zacht aan.
  • Kunstgras is erg stevig en is zo gemaakt dat het huidvriendelijk is.
  • Eén van de grootste voordelen is natuurlijk dat kunstgras weinig onderhoud nodig heeft.

Wilt u meer weten over ons kunstgras? Kom dan eens langs bij GroenRijk Middelburg! Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over het kunstgras en over hoe u bijvoorbeeld zelf het kunstgras kunt aanleggen.

Kunstgras kopen in Middelburg

Woont u in de buurt van Vlissingen en bent nieuwsgierig geworden naar ons kunstgras? Of wilt u vrijblijvend informatie over kunstgras? Dan bent u bij GroenRijk Middelburg natuurlijk van harte welkom. De medewerkers van ons tuincentrum kunnen u alles vertellen over het kunstgras. Bekijk de openingstijden van ons mooie tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment