Tuin

Alles wat maar te maken heeft met uw tuin, daar bent u bij GroenRijk Middelburg op het juiste adres voor. Voor advies over een tuinhuis helpen wij u graag. Maar ook voor een mooi groen gazon zit u bij ons goed. Kiest voor graszoden of toch liever voor het zaaien van gras? Gaat u voor de makkelijke weg? Neem dan een stuk kunstgras wat tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden is. Bij GroenRijk Middelburg bent u van harte welkom voor tuin-inspiratie op allerlei vlakken.

Opbergruimte in de tuin nodig? Kies dan voor een mooi tuinhuis

Wilt u de fietsen goed kunnen opbergen? Kies dan voor een tuinhuis van zeer goede kwaliteit. Of bent u meer op zoek naar een een wat kleinere opbergruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap of tuinmeubelen. Ook voor dit soort producten kunnen wij u vast en zeker helpen. Wij kunnen u allerlei soorten tuinhuizen laten zien van diverse materialen, soorten en maten. Onze collega's kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden met tuinhuizen. Ook voor tuinhout zit u bij ons in Middelburg helemaal goed. Kom langs en bekijk diverse opties voor bijvoorbeeld schuttingen of hekjes. Wij bieden u een goede service!

Groen in de tuin: een mooi gazon

Een mooie tuin met een stuk groen... daar wordt iedereen toch blij van? Er zijn drie opties om een mooi gazon te creëren in uw tuin:

De hele snelle manier is natuurlijk om te kiezen voor kunstgras. Tegenwoordig is kunstgras niet meer van echt te onderscheiden. Dit is dus zeker een goede oplossing voor een mooie, groene grasmat. Wilt u toch graag echt gras in de tuin? Dan is de snelle oplossing om graszoden te leggen. Graszaad is ook zeker een goede optie, maar dit duurt wel langer voordat u een vol en groen gras heeft. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het aanleggen en onderhouden van een gazon. Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij kunnen helpen en producten adviseren die u het best kunt gebruiken voor het gazon.

Alles voor de tuin vindt u bij GroenRijk Middelburg

Alles omtrent uw tuin vindt u bij GroenRijk Middelburg

Tuinplanten, bloempotten, tuindecoratie en nog veel meer voor uw tuin vindt u bij GroenRijk Middelburg. U bent bij ons op het juiste adres als het gaat om tuin inspiratie. Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u graag advies? Geen probleem! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag. Wij zijn iedere zondag geopend. Bekijk snel onze openingstijden en hopelijk zien we u dan snel in ons mooie tuincentrum.