Tuincentrum Middelburg

Bij ons tuincentrum in Middelburg nabij Vlissingen en Goes vind je alles voor huis, tuin en dier. Ons complete tuincentrum op de woonboulevard de Mortiere is al jaren een begrip in de regio. Wij zijn een woonwinkel, dierenwinkel en bloemenwinkel in één en in ons sfeervolle tuincentrum staat persoonlijke aandacht voor de klant voorop. Dus met welk doel je ook naar ons tuincentrum in Middelburg komt, onze medewerkers staan altijd voor je klaar!

Tuincentrum met gratis parkeren en ruime openingstijden

Bij ons tuincentrum in Zeeland kun je gratis voor de deur parkeren. Ideaal! We hebben zeer ruime openingstijden (iedere werkdag van 10.00  tot 21.00 en elke zondag van 12:00 tot 17:00) en zijn ook vaak geopend tijdens feestdagen. De kans is dus heel klein dat je voor een dichte deur komt te staan bij ons tuincentrum. Maar er zijn nog meer redenen waarom ons tuincentrum zo toegankelijk is:

  • Rolstoelvriendelijk tuincentrum (er zijn ook rolstoelen in ons tuincentrum te leen)
  • Invalidetoilet aanwezig
  • Retourneren van producten kan bij ons tuincentrum binnen 10 dagen (uitgezonderd tuinplanten)
  • DHL servicepunt in ons tuincentrum aanwezig
  • Iedere zondag is ons tuincentrum geopend
  • In ons tuincentrum is een koffiecorner mét kinderruimte
  • Oppot- en inplantservice aanwezig in ons tuincentrum

Koffiehoek tuincentrum Middelburg

Ons tuincentrum GroenRijk is opgedeeld in Rijken. Iedere Rijk staat voor een afdeling zoals BuitenRijk, BinnenRijk, DierenRijk, WaterRijk, SfeerRijk en Bloemrijk. Bij iedere Rijk zijn specialisten aanwezig die je graag adviseren en helpen met al je vragen. Ieder seizoen passen we de afdelingen in ons tuincentrum aan naar de producten die dat seizoen actueel zijn.

In ons tuincentrum vind je alles voor de tuin

Natuurlijk vind je in ons tuincentrum alles voor de tuin. BuitenRijk is de afdeling van ons tuincentrum waar je alles voor een sfeervolle en bovenal groene tuin kunt vinden. Uiteraard kun je bij ons terecht voor een ruim assortiment tuinplanten. Zowel vaste planten, éénjarige planten, bloembollen en zaden, groente en kruiden, fruit, klimplanten, bomen en heesters en rozen. Naast ons ruime assortiment tuinplanten vind je op de buitenafdeling van ons tuincentrum in Middelburg de volgende categorieën:

Kom voor alles voor de tuin dus vooral langs in ons tuincentrum in Middelburg nabij Vlissingen en Goes.

Dierenwinkel in Middelburg

Bij GroenRijk Middelburg zijn we van alle markten thuis. Zo hebben we naast een ruime afdeling voor buiten en binnen óók nog een dierenwinkel. Alles op het gebied van voeding en verzorging van je hond, kat, knaagdier, paard, kip, vis, vogel, schildpad of dieren in je tuin is in onze dierenwinkel verkrijgbaar. Heb je vragen over de juiste voeding of verzorging van jouw huisdier? In ons tuincentrum staan onze medewerkers op de dierenafdeling klaar om met iedere vraag te helpen!

Alles voor in huis bij ons tuincentrum

Een groot deel van onze tijd brengen we door binnenshuis. Daarom maken we het ook graag sfeervol binnen én halen we graag groen in huis. Zodoende creëren we een fijne leefomgeving. In ons tuincentrum vind je kamerplanten, bloempotten en plantenbakken voor binnen, kussens, (geur)kaarsen, boeken en overige sfeerartikelen om groen en gezelligheid in huis te halen. Kom dus ook voor alles in huis eens langs bij ons tuincentrum in Middelburg. Ons assortiment verandert ieder seizoen en beschikt daardoor altijd over de nieuwste trends.

Bloemen bij ons tuincentrum in Middelburg

Ook de bloemenliefhebber is bij ons tuincentrum in Middelburg nabij Goes en Vlissingen aan het juiste adres. We hebben namelijk een uitgebreide bloemenshop in ons tuincentrum. Je vindt bij ons een groot assortiment snijbloemen waarmee je zelf een boeket samen kunt stellen. Er zijn in onze bloemenshop ook altijd leuke acties met bloemen van het seizoen. Ook meeneemboeketten en mooie arrangementen zijn in onze bloemenshop te verkrijgen. Onze bloemisten helpen je graag de geschikte bloemen of het geschikte bloemstuk uit te kiezen. Online bloemen bestellen is ook mogelijk!

Naast losse bloemen en boeketten zijn wij ook gespecialiseerd in bruidswerk (o.a. bruidsboeketten) en rouwarrangementen. Neem contact op of kom langs in ons tuincentrum in Middelburg voor de mogelijkheden. 

Ruim aanbod kamerplanten in ons tuincentrum

Bij GroenRijk Middelburg hebben we kamerplanten voor alle hoeken in huis. Grote of kleine kamerplanten, bloeiende of groene kamerplanten, kamerplanten die veel zon nodig hebben of kamerplanten die van schaduw houden, je vindt ze bij ons allemaal. En al is het vaak niet meer een kwestie van een beetje water en de juiste voeding, bij ons tuincentrum in Middelburg geven we je ook graag advies over de verzorging van je kamerplant. Dus ben je op zoek naar een mooie kamerplant of wil je alleen wat advies over een kamerplant? Kom langs in ons tuincentrum!

Koffiehoek & Zeeuwse producten

Tijdens een dagje shoppen in ons tuincentrum in Middelburg is er ook de mogelijkheid om even te relaxen met een kopje koffie of thee in onze koffiehoek. Daar vind je ook een selectie Zeeuwse streekproducten. Deze zijn vaak ook biologisch. 

Kom naar ons tuincentrum in Middelburg

In ons tuincentrum in Middelburg ben je van harte welkom. Onze medewerkers staan op iedere afdeling voor je klaar en helpen maar al te graag. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden en graag tot ziens in ons tuincentrum in Middelburg!