Tuincentrum Middelburg

Welkom bij GroenRijk Middelburg, het meest volledige tuincentrum van Zeeland. Hier vind je alles voor je huis, tuin en dier! Of je nu op zoek bent naar een mooie bos bloemen, kamerplanten, woonaccessoires of dierbenodigdheden. In ons tuincentrum in Middelburg in Zeeland, slaag je altijd!

Het gezelligste tuincentrum van ZeelandGroenRijk Middelburg is het leukste tuincentrum van Zeeland

GroenRijk Middelburg, het meest complete tuincentrum, gevestigd op de woonboulevard de Mortiere, is al jaren een begrip in de provincie Zeeland. De ruime openingstijden zorgen ervoor dat je zelden voor een gesloten deur staat. Gratis parkeren voor de deur en een aantrekkelijke route langs alle afdelingen maken van je bezoek een feestje. Je vindt de volgende producten bij de afdelingen in ons tuincentrum in Zeeland:

  • Binnenafdeling: voor een groot assortiment woonplanten en potterie
  • Buitenafdeling: voor een geweldig groot assortiment aan buitenplanten en accessoires.
  • Dierenwinkel: voor schattige dieren en dierbenodigdheden
  • Sfeerafdeling: met leuke woonaccessoires om het interieur naar smaak te stijlen
  • Vijverafdeling: waar alle materialen om een vijver aan te leggen en te onderhouden staan
  • Horeca: Voor een lekkere lunch/drankje of taartje.
  • Bloemenshop: Voor verse bloemen en hippe accessoires. 

Complete bloemenwinkel in ons groencentrum in Zeeland

Ons tuincentrum in Zeeland beschikt ook over een hele uitgebreide bloemenwinkel waar je de mooiste boeketten kunt laten samenstellen. Welke bloemen vind je mooi? Onze topbloemisten helpen je graag bij het maken van een persoonlijk boeket. Er staan ook elke dag kant-en-klare boeketten, samengesteld met verse snijbloemen, voor je klaar. Onze bloemisten verwerken hier de mooiste bloemen van het seizoen in!

Kom langs in het tuincafé van ons tuincentrum in Zeeland

Even uitrusten na een dagje shoppen in ons tuincentrum in Zeeland? Dat kan in De Smaaktuin van GroenRijk Middelburg. Hier kun je een heerlijk bakje koffie/thee krijgen, lekker lunchen of een gebakje komen eten. Ons restaurant is gezellig aangekleed met allerlei planten, en je hoort de vogeltjes op de achtergrond fluiten. 

Gratis advies over tuin, interieur en huisdier bij uw tuincentrum in Zeeland

Bij Tuincentrum GroenRijk Middelburg kun je terecht voor alles voor huis, tuin en dier. Daarnaast voorzien wij je graag van advies. Wil je jouw tuin bijvoorbeeld opnieuw inrichten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij nemen je graag mee over onze tuinafdeling en vertellen je alles wat je moet weten. Ook mag de aanschaf van een huisdier niet onderschat worden, daarom begeleiden wij je ook graag bij dit proces. Kom snel langs bij ons prachtige tuincentrum in Zeeland!