Lunchroom Middelburg

Bij GroenRijk Middelburg willen wij het complete plaatje aan kunnen bieden voor een dagje uit. Daarom hebben wij een aantal jaar geleden besloten een restaurant te openen. We wilde dat het er sfeervol uit zou zien met lekker veel groen om de tafels heen, en dat je de vogels kunt horen fluiten. Nou, dat is gelukt! Als je in onze Smaaktuin zit, waan je je even in tropische gebieden en er valt veel te beleven. Wij onderscheiden ons van andere tuincentra doordat wij gewoon lekker bij je aan tafel komen om de bestelling op te nemen en te brengen, zo hoeft u even nergens aan te denken.

De Smaaktuin

Wanneer je richting onze Smaaktuin loopt, worden je zintuigen al geprikkeld door de heerlijke geuren. Je kunt bij ons terecht voor een lekkere kop koffie met gebak, of misschien heb je meer zin om te komen lunchen? Ook dat kan! Wij hebben een kaart die met de seizoenen mee wisselt. Wij hebben ook glutenvrije opties in ons restaurant, je kunt dit doorgeven aan een van onze medewerkers.

Openingstijden Smaaktuin

  • Maandag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00
  • Zondag: 12.00 tot 17.00

Tot ziens bij de horeca afdelingen van GroenRijk Middelburg!

Wij heten je van harte welkom in onze Smaaktuin. Of je nou een snel kopje koffie wilt, of lekker met vriend(inn)en wilt afspreken. Bij ons zit je goed! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, horen wij het graag.