Lunchroom Middelburg

Bent u op zoek naar een gezellige lunchroom in Middelburg? Dan bent u bij GroenRijk aan het juiste adres. Bij De Smaaktuin geniet u van een inspirerend buffet met natuurlijke producten. De Smaaktuin is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Natuurlijk eten bij Lunchroom De Smaaktuin in Middelburg

Kom gezellig eten bij lunchroom De Smaaktuin in Middelburg. Sandra en haar team staan iedere dag voor u klaar om u de heerlijkste gerechten voor te schotelen. Al onze gerechten zijn huisgemaakt en we werken vooral met natuurlijke producten. Het restaurant is altijd gevuld met heerlijke geuren die vrijkomen bij het bakproces. Wij doen er graag alles aan om het u naar de zin te maken en komen u daarom graag zoveel mogelijk tegemoet als u bepaalde wensen heeft. Allergieën en dieetwensen kunt u gerust even doorgeven aan de keuken. In onze lunchroom in Middelburg wordt u omgeven door groen, waardoor u het gevoel heeft dat u zich midden in de natuur bevindt. Misschien doet u tijdens het eten zelfs nog wat tuininspiratie op!

Lunchen in De Smaaktuin in GroenRijk Middelburg

Wat staat er allemaal op het menu bij onze lunchroom in Middelburg?

Wij hebben een zeer uitgebreid menu dat per seizoen verandert. Over het algemeen serveren wij:

  • Verse salades
  • Luxe broodjes
  • Gebak
  • Warme gerechten
  • Soep van de week
  • Verse sappen (zomers)

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor speciale aanbiedingen. Heeft u vragen over ons menu? U kunt ons gerust even bellen. Tel: 0118-470400.

Heerlijk lunchen in De Smaaktuin in GroenRijk Middelburg

Alles voor huis, tuin en dier bij GroenRijk Middelburg

Bij GroenRijk Middelburg kunt u heerlijk eten in onze lunchroom, maar loop eerst eens een rondje door ons uitgebreide tuincentrum. U vindt hier alles wat u nodig heeft voor de tuininrichting en het tuinonderhoud, zoals tuinplanten, tuingereedschap, tuinhout en meststoffen. Maar u kunt niet alleen bij ons terecht voor uw tuin. We verkopen namelijk ook allerlei leuke accessoires voor uw interieur. Woonaccessoires zijn dé eyecatchers van uw living en ze zijn dus onmisbaar voor een gezellig en knus huis waar u zich helemaal thuis voelt. Bent u op zoek naar dierbenodigdheden? Loop dan door naar onze uitgebreide dierenafdeling. Kom binnenkort gezellig langs in ons tuincentrum in Middelburg en eet een hapje mee in onze lunchroom!