Lunchroom Middelburg

Bent u op zoek naar een gezellige lunchroom in Middelburg? Dan bent u bij GroenRijk aan het juiste adres. Bij De Smaaktuin geniet u van een heerlijke beleving in een groene omgeving mét uiteraard erg lekker eten en drinken. Een heerlijke zelfgemaakte appeltaart, een kopje koffie of een heerlijke lunch; bij De Smaaktuin kunt u maar liefst 7 dagen per week aanschuiven.

Natuurlijk eten bij Lunchroom De Smaaktuin in Middelburg

Kom gezellig eten bij lunchroom De Smaaktuin in Middelburg. Iedere dag schotelen wij u heerlijke gerechten voor. Al onze gerechten zijn huisgemaakt en we werken vooral met natuurlijke producten. De kaart wisselt met de seizoenen mee en daarnaast zijn er iedere week heerlijke weekspecials die u op onze krijtborden vindt. Het restaurant is altijd gevuld met heerlijke geuren die vrijkomen bij het bakproces. Wij doen er graag alles aan om het u naar de zin te maken en komen u daarom graag zoveel mogelijk tegemoet als u bepaalde wensen heeft. Allergieën en dieetwensen, zoals glutenvrije opties, kunt u gerust even doorgeven aan de keuken. In onze lunchroom in Middelburg wordt u omgeven door groen, waardoor u het gevoel heeft dat u zich midden in de natuur bevindt. Misschien doet u tijdens het eten zelfs nog wat tuininspiratie op!

Lunchen in De Smaaktuin in GroenRijk Middelburg

Geniet van Zeeuwse producten bij De Smaaktuin

Kwaliteit vinden wij uiteraard zeer belangrijk, maar daarnaast staat het steunen van de lokale ondernemers ook erg hoog in het vaandel. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld het heerlijke vlees van de Limousin rund, van C.F. van den Dries uit Ritthem. Ook vindt u veel Zeeuwse producten in ons assortiment, zoals onder andere:

 • Zeeuwse sappen
 • Zeeuwse knopen snoep
 • Zeeuws bakmeel
 • Zeeuws broodbeleg
 • Zeeuwse babbelaars

Deze producten komen niet alleen uit de buurt, maar zijn vaak ook nog eens biologisch. Daar geniet u natuurlijk extra van en het zijn tevens mooie cadeaus voor de mensen om u heen! 

Nieuw in de Smaaktuin: ontdek ons heerlijke aanbod

Of u nu komt voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch, of een lekker gebakje, wij zorgen ervoor dat u lekker kunt bijkomen en kunt genieten van de ruime keuze aan lekkernijen. Zo hebben wij bijvoorbeeld nieuw op het menu een heerlijk koffieplankje. U geniet van een lekker kopje koffie/thee/cappuccino met slagroom met likeur en 3 lekkernijen! Naast De Smaaktuin, vindt u bij de entree in de hal ook twee houten hutjes waar u heerlijk romig softijs kunt vinden, en de lekkerste Luikse wafels. De houten hutjes zijn in de weekenden geopend en tijdens vakanties ook op doordeweekse dagen. Kies uw favoriete topping uit en het is genieten geblazen! Neemt u liever lekker plaats in De Smaaktuin? Wij serveren hier onder andere:

 • Gebak
 • Diverse belegde broodjes
 • Soepen
 • Sandwiches
 • Burgers
 • Koffie, thee en diverse drankjes

U bent 7 dagen per week van harte welkom bij De Smaaktuin. Van maandag tot en met vrijdag is De Smaaktuin geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. 

Heerlijk lunchen in De Smaaktuin in GroenRijk Middelburg

Kom langs bij De Smaaktuin voor een heerlijke pauze 

Kom gezellig langs bij GroenRijk Middelburg en u kunt tijdens het winkelen heerlijk bijkomen in de lunchroom. Overigens doet u ook hier flink veel inspiratie op voor het interieur qua kamerplanten en woonaccessoires. U bent van maandag tot en met zondag van harte welkom voor een hapje en een drankje. We zien u graag bij De Smaaktuin!