Dierenwinkel Middelburg

Bent u op zoek naar een dierenwinkel in Middelburg en omgeving? Kom dan eens langs bij GroenRijk Middelburg. Wij hebben namelijk een hele uitgebreide dierenwinkel waar de dieren lekker rondscharrelen op hun eigen wooneiland. Bekijk onze schattige dieren of kom langs voor benodigdheden voor uw huisdier. Onze deskundige medewerkers hebben veel verstand van dieren en kunnen u alles uitleggen over voeding en verzorging.

De complete dierenwinkel van GroenRijk MiddelburgSchattige huisdieren bij Dierenwinkel GroenRijk Middelburg

In onze complete dierenwinkel in Middelburg vindt u zeker wat u zoekt. Wij verkopen alles voor uw hond, kat, knaagdier, schildpad, vissen, kippen en vogels. Ons brede assortiment bestaat uit:

  • Topkwaliteit dierenvoeding
  • Diverse soorten speeltjes
  • Manden en kussens voor uw hond of kat
  • Hokken en kooien
  • Aquaria
  • Alles voor de verzorging van uw huisdier
  • Koudwatervissen & Tropische vissen
  • Schattige knaagdieren
  • Nog veel meer; kom langs in onze dierenwinkel in Middelburg voor het gehele assortiment!

U parkeert bij ons voor de deur en hoeft dus niet te slepen met zakken dierenvoeding.

Gratis advies in dé dierenwinkel van MiddelburgOnze vissen wachten op u in onze dierenwinkel in Middelburg

Het houden van een huisdier wordt vaak onderschat. Dit leidt tot een slechte verzorging of het arme dier belandt in een asiel. Dit gaat de medewerkers van de dierenwinkel van GroenRijk Middelburg erg aan het hart en daarom geven wij gratis advies over de aankoop en verzorging van huisdieren. Wij helpen u door de juiste vragen te stellen, waardoor u zeker weet dat een huisdier op dit moment in uw leven past en welk dier dan het meest geschikt zou zijn. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een knuffelmaatje voor u en uw kinderen? Dan is een knaagdier of hond de beste optie. Deze dieren vereisen wel een vrij intensieve verzorging. Een kat zorgt daarentegen veel meer voor zichzelf, maar ook katten hebben uiteraard liefde en aandacht nodig.

Een vrolijke beestenboel in Middelburg

GroenRijk Middelburg heeft de allerleukste dierenwinkel, omdat het altijd een gezellige beestenboel is! Bekijk onze schattige knaagdieren of eet een hapje tussen de kippen in ons tuincafé. Die scharrelen hier gezellig rond. Onze vissenafdeling is ook zeker de moeite waard om eens te bezoeken. We hebben prachtige tropische vissen. De verzorging van deze vissen is wel erg intensief, dus laat u goed inlichten. Koudwatervissen zijn anders ook mooi om mee te beginnen. Kom snel langs bij onze dierenwinkel in Middelburg en wij helpen u verder!