Dierenwinkel Middelburg

Dierenwinkel

Bij GroenRijk Middelburg vindt u een complete dierenwinkel. Wij hebben in ons tuincentrum een ruim assortiment met dierbenodigdheden voor onder andere honden, katten en vogels. Wij willen de allerbeste zorg voor uw huisdier, dus hebben wij een assortiment met de beste producten. Kom gerust eens langs in ons tuincentrum om ons assortiment te bekijken.

Alles voor uw huisdier in Middelburg

Over welk dier wilt u meer informatie?

Het is belangrijk dat uw huisdier goed in conditie blijft. Daarvoor hebben wij bijvoorbeeld allerlei soorten speeltjes. Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk om met uw huisdier te kunnen spelen. Wij hebben balletjes, touwen, een kong waar snoepjes in verstopt kunnen worden, maar bijvoorbeeld ook een stokje met een speeltje daaraan. Dat is weer erg leuk om met de kat te doen! Naast het dierenvoer, hebben wij natuurlijk ook onder andere ook krabpalen, hondenmanden, kattenbakken en hondenriemen. Al met al kunnen we wel stellen dat ons assortiment erg breed is. 

Dierenwinkel bij GroenRijk Middelburg

Vogels in de tuin; alles om de vogels te verzorgen in de winter

Misschien heeft u geen huisdieren, maar vergeet zeker de vogels in de tuin niet! Of u nu een balkon heeft of een mooie tuin; vogels zijn er overal. Wij zijn er dan ook voorstander van om uw tuin vogelvriendelijk te maken. Het enige wat vogels willen is eten en een plek om te rusten. Wat voor soort vogels kunt u in uw tuin spotten? Denk dan bijvoorbeeld aan roodborstjes, mereltjes, huismusjes. Om bescherming te bieden aan de vogels in de tuin moet u zorgen voor genoeg beplanting. Zo kunnen de vogels hier onder schuilen. Een ander idee is om een vogelhuisje te kopen en deze in de tuin te plaatsen. Zo hebben vogels hun eigen, beschermde plek in de tuin. Zorg het hele jaar ook voor voer in de tuin. Zeker in de winter is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de vogels in de tuin. Voorbeelden voor voer voor de vogels zijn: insecten, zaden, vetbollen of kransen met diverse soorten voer.

Dierenwinkel bij GroenRijk Middelburg

Dierenwinkel in Middelburg

Woont u in de buurt van Vlissingen en bent u op zoek naar een complete dierenwinkel? Dan bent u bij GroenRijk Middelburg van harte welkom. Wij verkopen onder andere scherp geprijsde dierenvoeding en speeltjes. Onze experts op het gebied van huisdieren kunnen u van alles vertellen over onze dierenafdeling. Daarnaast kunnen zij u natuurlijk adviseren over welk soort voeding heb best bij uw huisdier past. Bij GroenRijk Middelburg kunt u uiteraard ook terecht voor tuinplantenkamerplanten en woonaccessoires. Maak er een compleet uitje van en geniet tussendoor van een heerlijk kopje koffie bij De Smaaktuin. Dat is ons sfeervolle tuincafé waar u ook kunt genieten van lekkere broodjes. Wij zijn iedere zondag geopend! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder uw route naar onze winkel en dan zien we u hopelijk een keer bij GroenRijk Middelburg.