Koopzondag Middelburg

Koopzondag is de perfecte gelegenheid om een bezoekje te brengen aan GroenRijk Middelburg. Bent u al tijden van plan om iets aan uw tuin te doen, maar komt het er steeds maar niet van? Op zondag kunt u heerlijk ontspannen bij ons winkelen. Eindig uw dagje tuinshoppen in ons gezellige tuincafé!

De koopzondag van GroenRijk MiddelburgBezoek onze gezellige koopzondag in Middelburg

De ruime openingstijden van ons tuincentrum maken het u gemakkelijk om bij ons langs te kopen voor leuke tuininkopen. Doordeweeks zijn we tot 21:00 uur open en u kunt ook het hele weekend bij ons terecht. Onze koopzondag in Middelburg duurt iedere zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Wat is het voordeel van onze koopzondag? Op zondag:

  • Is het lekker rustig op de weg, dus u bent er zo!
  • Hoeft u niet te werken, dus u heeft ruim de tijd voor uw tuininkopen en kunt ’s middags misschien zelfs nog even in de tuin werken
  • Koopt u een bosje bloemen voor uw vriendin die die middag haar verjaardag viert. Zo zijn de bloemen zo vers als het maar kan wanneer u ze geeft

Onze deskundige medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar op onze verschillende afdelingen. Zij voorzien u graag van advies over planten, bloemen, woonaccessoires, graszoden, huisdieren, tuingereedschap en nog veel meer.

Planten kopen in Middelburg tijdens onze koopzondag

Koopzondag is het ideale moment om tuinplanten te kopen bij GroenRijk Middelburg. U heeft ’s middags namelijk nog genoeg tijd om de planten meteen in de tuin te zetten. Of u nu bezig bent met het aanleggen van een tuin of op zoek bent naar leuke plantjes voor dit seizoen; bij GroenRijk Middelburg vindt u wat u zoekt. Combineer kleurrijke vaste planten met frisgroene bomen en struiken. Probeer uw tuin spannend te maken door schaduw en hoogteverschil te creëren. In het voorjaar komt u bij ons langs voor kleurrijke perkplantjes die uw tuin opfleuren voor één seizoen. Zo ziet uw tuin er ieder jaar net een beetje anders uit. U kunt ook bij ons terecht voor fruitbomen, groentezaden en kruiden.

Bezoek ons tuincafé in Middelburg op zondag

Ook ons tuincafé in Middelburg is iedere zondag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Plof na het winkelen heerlijk uitgeput neer en bestel een hapje en drankje. Wij werken alleen met hele verse ingrediënten en onze kippen scharrelen gezellig tussen de tafels door. Kom snel eens langs bij de koopzondag van GroenRijk Middelburg!