Kerstbomen Middelburg

Bent u op zoek naar kerstbomen in Middelburg en omgeving? Bij GroenRijk Middelburg is het al Kerst. Kom gezellig kerstshoppen op onze kerstmarkt en laat u inspireren door onze mooie en sprankelende kerstartikelen. Vanaf december begint onze kerstbomenverkoop. De verkoop van kunstkerstbomen begint al iets eerder. Deze bomen gaan heel lang mee, u heeft geen last van dwalende dennennaalden en u bergt ze eenvoudig weer op.

Kerstbomen kopen en meer voor Kerst bij GroenRijk MiddelburgKerstbomen kopen bij GroenRijk Middelburg

Bij GroenRijk Middelburg koopt u alles wat u nodig heeft voor de perfecte Kerst. Onze ruime kerstcollectie bestaat uit:

  • Kerstversieringen om uw kerstboom mooi te versieren
  • Kerstverlichting voor in de boom en in en rond het huis
  • Lemax kerstdorpen voor een gezellig sfeer
  • Kunstkerstbomen die niet van echt te onderscheiden zijn
  • Prachtige echte kerstbomen; bekijk ze in onze showroom in Middelburg

Alle ingrediënten voor een prachtig kerstfeest dus! Maak uw huis dit jaar tot stralend middelpunt van de buurt; zowel van binnen als van buiten. We bouwen ons tuincentrum in Middelburg rond de Kerst altijd om tot een gezellig kerstparadijs. Doe inspiratie op door over de verschillende afdelingen met kerstversiering te lopen. Vergeet vooral niet om een kijkje te nemen bij ons Lemax kerstdorp.

Echte sparren kopen bij GroenRijk Middelburg

Er gaat niks boven die heerlijke dennengeur van een echte kerstboom en dit brengt u gelijk in de kerstsfeer. GroenRijk Middelburg verkoopt verschillende soorten kerstbomen. Welke spar past het best in uw huiskamer? Wij verkopen:

  • Groene sparren
  • Nordmann-sparren
  • Blauwsparren
  • Scandinavische sparren

De Nordmann-spar is verreweg de populairste kerstboom. Hij is mooi breed en vol en de naalden vallen nauwelijks uit. Daarnaast prikt een Nordmann niet. Een nadeel is dat deze bomen relatief duur zijn en qua grootte niet geschikt zijn voor iedere woonkamer. Bent u op zoek naar een boom die in een wat kleinere woonkamer past? Dan kunt u beter niet voor de Normann-spar kiezen, omdat deze erg breed is vanonder. De groene spar is ook al jaren populair in Nederland. Dit komt vooral door de prachtige kleur en heerlijke geur van deze bomen. Nadelen zijn dat de naalden snel uitvallen en erg scherp zijn. De vorm is grillig en dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Bent u op zoek naar een boom met een originele kleur? De zilverspar heeft een magische zilveren gloed en de naalden prikken niet. De boom is goed te snoeien. Ook de Servische spar heeft een bijzondere kleur. Deze kerstboom is namelijk groen met een blauwe gloed. We verkopen deze kerstbomen in verschillende maten en ze passen dus ook in de wat kleinere woonkamer.

Mooie kerstbomen bij ons in Middelburg

Liever een kunstkerstboom kopen bij ons in Middelburg?

Een echte kerstboom kan nogal een gedoe zijn; hij moet vaak worden bijgeknipt of gezaagd en bij sommige soorten vallen de naalden uit. Daarnaast moet u een echte kerstboom goed vochtig houden. Heeft u hier allemaal geen zin in of wilt u uw kerstboom kunnen hergebruiken? Kies dan voor een van onze prachtige kunstkerstbomen. De PVC naalden zijn gemaakt met mallen van naalden van echte kerstbomen, waardoor de bomen net echt lijken. Maar misschien vindt u een gekleurde kerstboom leuker. Kies bijvoorbeeld voor rood, wit, roze of blauw. Kom binnenkort eens bij ons langs om een mooie kerstboom te kopen; wij helpen u graag. Vergeet ook onze vuurwerkverkoop niet!