Tuincentrum Zeeland

Welkom bij GroenRijk Middelburg, het meest volledige tuincentrum van Zeeland. Hier vindt u alles voor uw huis, tuin en dier! Of u nu op zoek bent naar een mooie bos bloemen, kamerplanten, tuinmeubelen, woonaccessoires of dierbenodigdheden. In ons tuincentrum te Middelburg in Zeeland, slaagt u altijd!

Het gezelligste tuincentrum van ZeelandGroenRijk Middelburg is het leukste tuincentrum van Zeeland

GroenRijk Middelburg, het meest complete tuincentrum, gevestigd op de woonboulevard de Mortiere, is al jaren een begrip in de provincie Zeeland. De ruime openingstijden zorgen ervoor dat u zelden voor een gesloten deur staat. Iedere doordeweekse werkdag geopend tot 21.00 uur en elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur koopzondag. Gratis parkeren voor de deur en een aantrekkelijke route langs alle afdelingen maken van uw bezoek een feestje. U vindt de volgende producten bij de afdelingen in ons tuincentrum in Zeeland:

  • Tuinafdeling: hier staat alles voor tuin en balkon
  • Binnenafdeling: voor een groot assortiment woonplanten en potterie
  • Dierenwinkel: voor schattige dieren en dierbenodigdheden
  • Sfeerafdeling: met leuke woonaccessoires om het interieur naar smaak te stijlen
  • Vijverafdeling: waar alle materialen om een vijver aan te leggen en te onderhouden staan

Complete bloemenwinkel in ons groencentrum in ZeelandWij helpen u graag verder in ons tuincentrum in Zeeland

Ons tuincentrum in Zeeland beschikt ook over een hele uitgebreide bloemenwinkel waar u de mooiste boeketten kunt laten samenstellen. Welke bloemen vindt u mooi? Onze topbloemist helpt u graag bij het maken van een persoonlijk boeket. Er staan ook elke dag kant-en-klare boeketten, samengesteld met verse snijbloemen, voor u klaar. Onze bloemist verwerkt hier de mooiste bloemen van het seizoen in!

Kom langs in het tuincafé van ons tuincentrum in Zeeland

Even uitrusten na een dagje shoppen in ons tuincentrum in Zeeland? Dat kan in De Smaaktuin, het tuincafé van GroenRijk Middelburg. We koken hier alleen met hele verse ingrediënten en een leuke bijkomstigheid is dat onze kippen tussen de tafeltjes door scharrelen. Sandra en haar team doen iedere dag hun best om u te voorzien van de lekkerste huisgemaakte salades, broodjes, gebak en dagelijkse verrassingen, zoals de soep van de dag. Er wordt ook graag rekening gehouden met speciale wensen rondom allergieën of een dieet.

Gratis advies over tuin, interieur en huisdier bij uw tuincentrum in Zeeland

Bij Tuincentrum GroenRijk Middelburg kunt u terecht voor alles voor huis, tuin en dier. Daarnaast voorzien wij u graag van advies. Wilt u uw tuin bijvoorbeeld opnieuw inrichten, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij nemen u graag mee over onze tuinafdeling en vertellen u alles wat u moet weten. Heeft u gezondheidsklachten als hoofdpijn en kortademigheid? Dan helpen we u graag bij het vinden van luchtzuiverende planten die uw binnenklimaat optimaliseren. De aanschaf van een huisdier mag niet onderschat worden, daarom begeleiden we u ook graag bij dit proces. Kom snel langs bij ons prachtige tuincentrum in Zeeland!