Bloemen Middelburg

Bloemen kopen in Middelburg? GroenRijk Middelburg heeft een topbloemist met een oog voor prachtige combinaties. Niets dat de geur van verse bloemen in uw huis overtreft. Onze bloemist weet daar alles van! In ons tuincentrum te Middelburg vindt u elke dag weer een op de seizoenen afgestemd assortiment aan verse bloemen en mooie boeketten.

Iedere dag verse bloemen bij GroenRijk Middelburg

Bij ons vind u iedere dag verse bloemen. GroenRijk Middelburg heeft een aparte bloemenafdeling waar u kant-en-klare boeketten koopt met de mooiste bloemen van dit seizoen. In de zomer werkt onze bloemist bijvoorbeeld met felle kleuren. Zonnebloemen en rozen zijn dan favoriet. In de lente werken we juist met zachte kleuren, zoals roze en wit. De combinatie met enkele felgele bloemen zorgt voor een prachtig lenteboeket. Mooie winterbloemen zijn tulpen, amaryllis, hulst en kerstroos. Rond de feestdagen versiert onze bloemist de boeketten met slingers en andere decoraties voor een feestelijk geheel. Onze herfstboeketten zijn natuurlijk overwegend oranje. Chrysanten en asters worden bijvoorbeeld gecombineerd met rozenbottels en eikenblad.

Zelf een boeket samenstellen bij uw bloemist in Middelburg

Natuurlijk kunt u ook uw eigen boeket laten samenstellen door onze bloemist. Welke bloemen vindt u mooi? Kom langs bij GroenRijk Middelburg en maak samen met onze bloemist een prachtig boeket. Een boeket dat door uzelf is samengesteld is een leuk persoonlijk cadeau! We bieden ook diverse assortimenten aan, zoals:

Ons assortiment bloemen bestaat uit:

Een mooi bloemstuk of een groot boeket komt het beste tot zijn recht in een mooie vaas of pot. Bij onze bloemist vindt u dan ook een groot assortiment vazen, potten en manden voor uw bloemen of bloemstuk. Wist u dat wij in Middelburg de grootste bloemenshop hebben van alle 50 GroenRijk vestigingen? Ook heeft u op alle boeketten een 7 dagen vaas garantie. 

Bloemen Middelburg GroenRijk

Online bloemen bestellen in de omgeving van Middelburg

Wilt u een boeket laten bezorgen bij een familielid of vriend(in)? Wij werken samen met Fleurop, waardoor we in een groot deel van Nederland bloemen kunnen laten bezorgen. Vergelijk verschillende boeketten met elkaar en bestel eenvoudig door op de bestelknop te klikken. Kies uw formaat en voeg eventueel een leuke boodschap toe. Heeft u nog vragen over onze bloemen of wensen voor een speciaal boeket of arrangement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar tel:0118-470400 of kom langs bij onze bloemist in ons tuincentrum te Middelburg!