Over ons

GroenRijk Middelburg, het complete tuincentrum gevestigd op de woonboulevard de Mortiere is al jaren een begrip in de regio. Bij GroenRijk staat persoonlijke aandacht voorop, en onze deskundige medewerkers voorzien je altijd van het juiste advies. 

Ruime openingstijden
De ruime openingstijden zorgen ervoor dat we je altijd kunnen helpen! Onze winkel is iedere werkdag geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur, zaterdag van 09.00 - 17.00 en elke zondag geopend van 10:00 tot 17.00 uur.

Horeca
Voor een heerlijk bakje koffie/thee, een lunch of een taartje ben je van harte welkom in onze Smaaktuin. De Smaaktuin is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Gratis parkeren/openbaar toilet
Gratis parkeren voor de deur en een aantrekkelijke route door de winkel, langs alle afdelingen maken van je bezoek een feestje. Ook kun je gratis gebruik maken van onze toilet faciliteiten.

Retouren
Spijt van een aankoop? Geen probleem. Retourneren van producten is mogelijk bij onze servicebalie tot 10 dagen na de aankoop.

Assortiment GroenRijk
Als je door onze winkel loopt, kom je verschillende Rijken tegen. Elk Rijk staat voor een specialiteit met uiteraard een specialist die je van dienst kan zijn bij vragen en adviezen. Wanneer je door ons winkel loopt kom je langs ons BuitenRijk, BinnenRijk, DierenRijk, WaterRijk, SfeerRijk én BloemRijk!

Bij GroenRijk pak je zelden mis, is dit wel het geval dan horen wij het graag en zullen wij er alles aan doen om je verder te helpen. GroenRijk is elk seizoen verrassend anders.
 

> Klik hier voor onze weekaanbieding