Over ons

GroenRijk Middelburg, het complete tuincentrum gevestigd op de woonboulevard de Mortiere is al jaren een begrip in de regio. Bij GroenRijk staat persoonlijke aandacht voor de klant voorop en de medewerkers weten van de hoed en de rand.

Ruime openingstijden
De ruime openingstijden zorgen ervoor dat je zelden voor een gesloten deur staat. Iedere werkdag geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur, zaterdag van 09.00 - 17.00 en elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Horeca
Onze Smaaktuin is helaas voorlopig gesloten. We hebben heerlijke koffie/thee, diverse gebakjes en ook kunt u terecht voor een lekkere lunch!

Gratis parkeren/openbaar toilet
Gratis parkeren voor de deur en een aantrekkelijke route door de winkel, langs alle afdelingen maken van je bezoek een feestje. Ook kunt u gratis gebruik maken van ons openbaar toilet

Retouren
Spijt van een aankoop, geen probleem. Retourneren van producten is mogelijk tot 10 dagen na de aankoop.

Assortiment GroenRijk
GroenRijk is ingedeeld in Rijken, elk Rijk staat voor een specialiteit met uiteraard een specialist die je van dienst kan zijn bij vragen en adviezen. Wanneer u door ons winkel loopt komt u langs ons BuitenRijk, BinnenRijk, DierenRijk, WaterRijk, SfeerRijk én BloemRijk!

Bij GroenRijk pak je zelden mis, is dit wel het geval dan horen wij het graag en zullen er alles aan doen om je verder te helpen. GroenRijk is elk seizoen verrassend anders.
 

> Klik hier voor onze weekaanbieding