Koopzondag Zeeland

Koopzondag is de perfecte gelegenheid om een bezoekje te brengen aan GroenRijk Middelburg in Zeeland. Ben je al tijden van plan om iets aan je tuin te doen, maar komt het er steeds maar niet van? Kom dan langs op zondag en eindig je dagje tuinshoppen in ons gezellige horeca!

Ieder zondag koopzondag bij GroenRijk in Zeeland!

Koopzondag bezoeken in Zeeland?

De ruime openingstijden van ons tuincentrum in Zeeland maken het je gemakkelijk om bij ons langs te komen voor leuke tuininkopen. Doordeweeks zijn we tot 20:00 uur open en je kunt ook het hele weekend bij ons terecht. Bezoek onze koopzondag in Zeeland iedere week tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Wat is het voordeel van onze koopzondag? Op zondag:

  • Is het lekker rustig op de weg. Het duurt dus niet lang om bij ons tuincentrum te komen en je parkeert ook nog eens gratis voor de deur!
  • Hoef je niet te werken, dus heb je ruim de tijd voor tuininkopen en kun je ’s middags misschien zelfs nog even in de tuin werken
  • Koopt je een bosje bloemen voor de verjaardag waar je die middag heen moet. Zo zijn de bloemen zo vers als het maar kan wanneer je ze geeft

Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van advies over planten, bloemen, woonaccessoires, graszoden, huisdieren, tuingereedschap en nog veel meer.

Bezoek de leukste lunchroom van Zeeland op zondag

Ook onze horeca de Smaaktuin in Zeeland is iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 17:00 uur. Plof na het winkelen heerlijk uitgeput neer en bestel een hapje en drankje. Kom snel eens langs bij de koopzondag van GroenRijk Middelburg!