Koopzondag Zeeland

Koopzondag is de perfecte gelegenheid om een bezoekje te brengen aan GroenRijk Middelburg in Zeeland. Bent u al tijden van plan om iets aan uw tuin te doen, maar komt het er steeds maar niet van? Kom dan langs op onze koopzondag en eindig uw dagje tuinshoppen in ons gezellige tuincafé!

Ieder zondag koopzondag bij GroenRijk in Zeeland!

Koopzondag bezoeken in Zeeland?

De ruime openingstijden van ons tuincentrum in Zeeland maken het u gemakkelijk om bij ons langs te komen voor leuke tuininkopen. Doordeweeks zijn we tot 21:00 uur open en u kunt ook het hele weekend bij ons terecht. Bezoek onze koopzondag in Zeeland iedere week tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Wat is het voordeel van onze koopzondag? Op zondag:

  • Is het lekker rustig op de weg. Het duurt dus niet lang om bij ons tuincentrum te komen en u parkeert ook nog eens voor de deur!
  • Hoeft u niet te werken, dus u heeft ruim de tijd voor uw tuininkopen en kunt ’s middags misschien zelfs nog even in de tuin werken
  • Koopt u een bosje bloemen voor de verjaardag waar u die middag heen moet. Zo zijn de bloemen zo vers als het maar kan wanneer u ze geeft

Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies over planten, bloemen, woonaccessoires, graszoden, huisdieren, tuingereedschap en nog veel meer.

Planten kopen in Zeeland tijdens onze koopzondag

Koopzondag is het ideale moment om tuinplanten te kopen bij GroenRijk in Zeeland. U hoeft waarschijnlijk niet te werken, dus u heeft 's middags nog genoeg tijd om de planten in de tuin te zetten. Gaat u een nieuwe tuin aanleggen of bent u op zoek naar leuke plantjes voor dit tuinseizoen? Bij GroenRijk Middelburg vindt u in beide gevallen wat u zoekt. Combineer kleurrijke vaste planten met frisgroene bomen en struiken. Creër hoogteverschil en schaduw door bomen te planten en maak uw tuin spannend. In het voorjaar komt u bij ons langs voor kleurrijke perkplantjes die uw tuin opfleuren voor één seizoen. Zo ziet uw tuin er ieder jaar net een beetje anders uit. U kunt ook bij ons terecht voor fruitbomen, groentezaden en kruiden.

Bezoek de leukste lunchroom van Zeeland op zondag

Ook ons tuincafé in Zeeland is iedere zondag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Plof na het winkelen heerlijk uitgeput neer en bestel een hapje en drankje. Onze gerechten zijn huisgemaakt. Kom snel eens langs bij de koopzondag van GroenRijk Middelburg!