Tuincentrum Vlissingen

Welkom bij GroenRijk Middelburg, het meest volledige tuincentrum in de omgeving van Vlissingen. Of u nu op zoek bent naar een mooie bos bloemen, kamerplanten, tuinplanten, tuinmeubelen, woonaccessoires of dierbenodigdheden. In ons tuincentrum te Middelburg in Zeeland, slaagt u altijd!

Het meest complete tuincentrum in de omgeving van VlissingenGroenRijk Middelburg is het leukste tuincentrum van omgeving Vlissingen

GroenRijk Middelburg, is al jaren een begrip in de omgeving van Vlissingen. De ruime openingstijden zorgen ervoor dat u zelden voor een gesloten deur staat. Wij zijn doordeweeks geopend tot 21:00 en elke zondag is het van 12.00 tot 17.00 uur koopzondag. Parkeren doet u gratis voor de deur en een aantrekkelijke route langs alle afdelingen maken van uw bezoek een feestje. U vindt de volgende producten bij de afdelingen in ons tuincentrum in Zeeland:

  • Tuinafdeling: alles voor uw tuin of balkon
  • Binnenafdeling: groot assortiment woonplanten en potterie
  • Sfeerafdeling: leuke woonaccessoires
  • Dierenwinkel: schattige dieren en dierbenodigdheden
  • Vijverafdeling: alle materialen om een vijver aan te leggen en te onderhouden staan.

TIP: Bekijk ook eens onze leuke groenbox voor een echte groen sensatie. 

Bloemen kopen bij ons groencentrum nabij VlissingenWij helpen u graag verder in ons tuincentrum nabij Vlissingen

Ons tuincentrum in de buurt van Vlissingen beschikt ook over een hele uitgebreide bloemenwinkel waar u de mooiste boeketten kunt laten samenstellen. Onze topbloemist maakt een mooi persoonlijk boeket voor u. Verras uw geliefde zomaar of tijdens een speciale gelegenheid! Er staan ook elke dag kant-en-klare boeketten, samengesteld met verse snijbloemen, voor u klaar. Hierin worden altijd de mooiste bloemen van het seizoen verwerkt.

Gezellig tuincafé in ons tuincentrum in de buurt van Vlissingen

Even uitrusten na een dagje shoppen in ons tuincentrum dichtbij Vlissingen? Wij hebben een gezellig tuincentrum waar u lekker een hapje en drankje kunt nuttigen: De Smaaktuin. Sandra en haar team werken enkel met hele verse ingrediënten en maken de lekkerste huisgemaakte salades, broodjes, gebak en dagelijkse verrassingen, zoals de soep van de dag. Onze kippen scharrelen gezellig tussen de tafeltjes door! Er wordt graag rekening gehouden met speciale wensen rondom allergieën of een dieet.

Gratis advies over tuin, interieur en huisdier bij uw tuincentrum nabij Vlissingen

Bij Tuincentrum GroenRijk Middelburg kunt u terecht voor alles voor huis, tuin en dier. Daarnaast voorzien wij u graag van advies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan advies rondom de inrichting van uw tuin, het verbeteren van uw binnenklimaat door middel van luchtzuiverende planten en begeleiding bij de aanschaf van een huisdier. Kom snel langs bij ons prachtige tuincentrum in de buurt van Zeeland!