Graszoden Vlissingen

Wil je op een gemakkelijke, maar toch mooie manier een prachtig gazon in je tuin creëren? Kies dan voor graszoden van zeer goede kwaliteit van GroenRijk Middelburg. 

Speelgazon

Deze grassoort is erg stevig en sterk. Dit gazon kan tegen een stootje, dus is zeer geschikt voor kinderen om hier op te spelen. Deze graszoden zijn geschikt voor vrijwel elke grondsoort en is goed te onderhouden.

Graszoden bij GroenRijk Middelburg

Graszoden leggen

Heb je de juiste graszoden binnen? Dan kun je gaan beginnen met de graszoden leggen! Wanneer je de grasmatten gaat leggen, is het belangrijk om deze zo dicht mogelijk tegen elkaar te plaatsen. Mocht het zo zijn dat er toch nog naden tussen de graszoden zitten, kun je deze altijd nog opvullen met gewone grond of potgrond. Kleine oneffenheden kun je altijd nog wegwerken door deze lichtjes aan te rollen. Zodra de graszoden zijn gelegd is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk met de wortels de aarde in gaan. Daarom moet je de graszoden voldoende water geven. Het beste is om dit niet overdag te doen wanneer de zon fel kan schijnen, maar eerder 's ochtends of 's avonds. Om het gras in goede kwaliteit te blijven houden, moet je het gazon regelmatig bemesten met de juiste meststoffen in de groeiperiode. Maai daarnaast ook regelmatig het gras. Blijf het gras goed onderhouden, dan voorkom je onder andere schimmels en onkruid en kun je jarenlang plezier hebben van je gazon. Bij GroenRijk Middelburg kun je terecht voor gereedschappen en onderhoudsproducten voor je gazon.

Graszoden zijn de ideale oplossing voor de particulier om een gazon aan te leggen. Je krijgt gras van het juiste mengsel en uitmuntende kwaliteit. De rollen zijn makkelijk te hanteren en zelf af te halen.

Online graszoden kopen bij GroenRijk Middelburg

Graszoden kun je eenvoudig via onze webshop bestellen! 

Let op: vóór dinsdag 12.00 besteld is vrijdag na 13.00 ophalen in ons tuincentrum!