Groene Speeddate: ontdek de kamerplant die bij u past!

Groene Speeddate: ontdek de kamerplant die bij u past!

Bij GroenRijk Middelburg kunt u op Groene Speeddate! Heeft u altijd al willen weten welke kamerplant het best bij u past? Dan kunt u dat nu testen! Houdt u bijvoorbeeld van een kamerplant die er mooi uit ziet of wilt u liever een kamerplant die gemakkelijk te verzorgen is? Doe de test en kom langs om uw match aan te schaffen in ons tuincentrum in Middelburg! Deze actie geldt tot en met 24 februari.

Groene Speeddate: doe nu de test!

Op de website van GroenRijk kunt u door middel van een gemakkelijke test kijken welke soort kamerplant het best bij u past. U kunt onder verschillende categorieën, zoals uiterlijk, innerlijk en type uw voorkeur aangeven. 15 kamerplanten hebben dan ook een persoonlijk profiel gekregen met de eigenschappen die u in de test kunt aanvinken. Denk dat bijvoorbeeld aan kamerplanten, zoals:

  • Dracaena
  • Spathiphyllum
  • Areca
  • Hedera
  • Ficus
  • Peperomia
  • Cyclaam
  • Orchidee

In ons tuincentrum in Middelburg verkopen wij uiteraard bovenstaande soorten kamerplanten, maar wij hebben nog veel meer andere soorten en varianten in ons assortiment. Voor het meest actuele assortiment verwijzen we u dan ook graag naar onze winkel. Maar u kunt nu in ieder geval op zoek gaan naar de perfecte matchDoe hier de test! 

Pokon plantenvoeding cadeau!

Heeft u overigens al een Groenkaart? Wanneer u in de actieperiode voor minimaal 20 euro aan kamerplanten koopt, krijgt u een fles Pokon plantenvoeding cadeau! Zo kunt u uw match goed verzorgen. Wij willen immers dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw kamerplant. Heeft u nog geen Groenkaart? Geen probleem! Wanneer u tijdens de actieperiode voor minimaal 20 euro aan kamerplant koopt én Groenkaart-houder wordt, ontvangt u als nog de fles Pokon plantenvoeding. In onze vestiging in Middelburg kunt u de Groenkaart aanvragen. Let wel op: deze actie geldt tot en met 24 februari.

Kamerplanten kopen bij GroenRijk Middelburg

Kortom, doe de test en kom snel langs om uw favoriete kamerplant in ons tuincentrum aan te schaffen! Wilt u nog wat meer informatie over de kamerplanten? De medewerkers van GroenRijk Middelburg kunnen u advies en tips geven! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u snel!

Maak hier de test!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De exotische liefde van de Agapanthus 'Amourette'

De lange, ranke Agapanthus 'Amourette', met een halve bol vol verfijnde bloemen, lijkt stiekem te zijn ontsnapt uit een exotische tuin voor een liefdesavontuur in Nederland. Zo lang de zomerzon schijnt, is zij helemaal de jouwe.  

 

Afrikaanse lelie

De Agapanthus africanus of Afrikaanse lelie heeft enorm charisma en betovert iedere tuin of balkon. De  felblauwe of stralend witte bloemen staan als een uitwaaieren...

Lees meer...
Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...