Glas

Glas is ideaal om een mooi boeket bloemen in neer te zetten. Ons assortiment glas varieert van luxe helder glas tot gerecycled glas. Kom langs in ons tuincentrum in Middelburg voor ons gehele assortiment aan glaswerk.

Glazen vazen kopen

Een glazen vaas is naast dat het goed geschikt is voor bloemen, ook leuk voor planten die weinig aarde nodig hebben. Zo kun je bijvoorbeeld een Orchidee mooi in een glazen vaas neerzetten. Heb je een leeg plekje op je bijzettafel? Denk dan eens aan een paar kleine vazen met een enkele bloem erin. Dit kan natuurlijk ook goed samen gaan met de zijde bloemen en planten die wij verkopen. Een voordeel van onze zijde bloemen en planten in een mooie glazen vaas is dat deze ook gemakkelijk op een plekje kunnen staan waar normaal geen planten kunnen staan, bijvoorbeeld een donker hoekje. 

 

Glazen vazen kopen bij GroenRijk Middelburg

Vragen over ons aanbod glas bij GroenRijk Middelburg

Bij GroenRijk Middelburg kun je terecht voor een ruim assortiment aan allerlei soorten glazen vazen. Van klein tot groot en van breed tot smal. Je kunt nooit genoeg vazen hebben, met een verjaardag of jubileum komt vrijwel iedereen er wel een paar tekort. Mocht je vragen hebben over ons aanbod glaswerk, kom dan gerust eens langs in ons tuincentrum in Middelburg nabij Arnemuiden, Koudekerke en Kleverskerke. Ook kunt u altijd contact opnemen met ons via de telefoon, e-mail of een contactformulier. Tot ziens bij GroenRijk Middelburg! 

Naast glazen bloempotten verkopen wij ook bloempotten van andere materialen zoals:

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten