Keramiek

Bloempotten van keramiek zijn ideaal voor binnen én buiten! Binnen geven ze een natuurlijke look aan je huiskamer, terwijl ze buiten mooi opgaan in de natuur. Bij GroenRijk Middelburg verkopen wij verschillende soorten keramische bloempotten:

  • Terracotta bloempotten
  • Geglazuurde plantenbakken en bloempotten van keramiek

Terracotta bloempotten en plantenbakken

Terracotta bloempotten zijn vaak voordeliger dan bloempotten en plantenbakken van andere materialen. De voordelige varianten van de terracotta bloempotten zijn echter vaak wat minder lang gebakken en dus kwetsbaarder. Als je de terracotta plantenbak binnen wilt neerzetten zijn de goedkopere varianten prima, maar als je deze in de winter buiten zet kunnen ze stuk vriezen. Ons aanbod terracotta bloempotten varieert van klein tot groot en van de goedkopere versies tot de wat prijzige versies. Bedenk wel dat je langer plezier hebt van de terracotta bloempotten van goede kwaliteit. Een leuke tip om je terracotta bloempot of plantenbak wat te pimpen is om deze zelf te verven en decoreren! Dit kunt u ook door eventuele kinderen of kleinkinderen laten doen, zo krijgt je terracotta pot een persoonlijk tintje! Ons tuincentrum in Middelburg heeft een ruim aanbod aan terracotta potten in allerlei soorten en maten!

Keramiek bloempotten kopen bij GroenRijk Middelburg

Geglazuurde plantenbakken en bloempotten van keramiek

De afgelopen jaren worden er vrijwel alleen nog geglazuurde keramische bloempotten verkocht in Nederland. Een voordeel van de geglazuurde keramische plantenbakken is dat het water wat in de pot gegoten wordt minder snel verdampt. Dit is natuurlijk ideaal op de warme zomerdagen als de pot buiten staat. De geglazuurde keramische plantenbakken en bloempotten zijn tijdloos en gaan lang mee. Ook vriezen de bloempotten van keramiek minder snel stuk dan bijvoorbeeld de terracotta bloempotten en plantenbakken. Ons aanbod bloempotten en plantenbakken van keramiek is ruim en gaat met de trends mee, ook al zijn vrijwel alle potten van keramiek eigenlijk tijdloos!

Keramieke bloempotten en plantenbakken kopen bij GroenRijk Middelburg

Ons tuincentrum in Middelburg heeft een ruim aanbod aan terracotta en geglazuurde keramieken bloempotten en plantenbakken. Kom langs bij GroenRijk Middelburg nabij Grijpskerke, Arnemuiden en Koudekerke voor ons gehele aanbod. Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor je klaar, iedere zondag is bij ons koopzondag! Voor vragen kun je langskomen of contact met ons opnemen. Ben je naast bloempotten op zoek naar planten om je bloempotten mee te vullen? Kijk dan eens bij ons aanbod tuinplanten en kamerplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten